Bu ürünü %14 indirimle 30,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%14 indirimli

OneVet Ocean Breeze Kedi Kumu Koku Giderici 25 Gr

Markalar OneVet
Barkod: 8683762340434
Hesaplanıyor..
30,00TL 35,00TL
10 TL'den başlayan taksitlerle
Kediler evlerimizin en sevimli ve sadık dostlarıdır. Onların sağlıklı ve mutlu olmaları için doğru beslenme çok önemlidir. OneVet Ocean Breeze Kedi Kumu Koku Giderici 25 Gr, kedilerinizin tuvalet ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenektir. Bu kedi kumu, özel formülü sayesinde kötü kokuları h... Devamını oku...
Açıklama

Kediler evlerimizin en sevimli ve sadık dostlarıdır. Onların sağlıklı ve mutlu olmaları için doğru beslenme çok önemlidir. OneVet Ocean Breeze Kedi Kumu Koku Giderici 25 Gr, kedilerinizin tuvalet ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenektir. Bu kedi kumu, özel formülü sayesinde kötü kokuları hapsederek evinizin her zaman temiz ve ferah kalmasını sağlar.

OneVet Ocean Breeze Kedi Kumu, toksik olmayan ve doğa dostu malzemelerden üretilmiştir, bu sayede kedilerinizin sağlığına zarar vermez. Ayrıca topaklaşma özelliği sayesinde temizlik ve hijyen konusunda da size büyük kolaylık sağlar.

Kedilerinizin sağlığı ve konforu için en doğru tercihi yapmak istiyorsanız, OneVet Ocean Breeze Kedi Kumu Koku Giderici 25 Gr'ı tercih edebilirsiniz. Hem sizin hem de sevimli dostlarınızın mutluluğu için en iyiyi seçin.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık