Bu ürünü %21 indirimle 95,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%21 indirimli

HTBrush Kedi-Köpek Parmak Diş Fırçası 2'li

Markalar Demirhan
Barkod: 2023081102140
Hesaplanıyor..
95,00TL 120,00TL
31.66 TL'den başlayan taksitlerle
HTBrush Kedi-Köpek Parmak Diş Fırçası, evcil hayvanlarınızın ağız ve diş sağlığını korumak için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Bu ürün, evcil hayvanınızın dişlerini etkili bir şekilde temizlemeye yardımcı olurken, aynı zamanda diş etlerini de masaj yaparak kan dolaşımını artırır. Bu sayede evc... Devamını oku...
Açıklama

HTBrush Kedi-Köpek Parmak Diş Fırçası, evcil hayvanlarınızın ağız ve diş sağlığını korumak için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Bu ürün, evcil hayvanınızın dişlerini etkili bir şekilde temizlemeye yardımcı olurken, aynı zamanda diş etlerini de masaj yaparak kan dolaşımını artırır. Bu sayede evcil hayvanınızın ağız sağlığına katkıda bulunur ve kötü nefes problemini önler.

HTBrush Kedi-Köpek Parmak Diş Fırçası'nın ergonomik tasarımı sayesinde kolayca kullanılabilir ve evcil hayvanınızın ağzına zarar vermez. Ayrıca, diş fırçasının üzerinde bulunan yumuşak kıllar sayesinde evcil hayvanınızın dişlerine zarar vermeden temizlik yapabilirsiniz.

Evcil hayvanınızın ağız ve diş sağlığını korumak için HTBrush Kedi-Köpek Parmak Diş Fırçası'nı düzenli olarak kullanabilirsiniz. Ürünün içerisinde 2 adet fırça bulunmaktadır, böylece temizlik işlemi daha pratik hale gelir. HTBrush Kedi-Köpek Parmak Diş Fırçası ile evcil hayvanınızın ağız sağlığını koruyabilir ve ona sağlıklı bir yaşam sunabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık