Bu ürünü %14 indirimle 125,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%14 indirimli

Plast Art Kedi ve Köpek İkili Plastik Mama ve Su Kabı Beyaz (2x0.25ml)

Markalar Plast Art
Barkod: 8696219419904
Hesaplanıyor..
125,00TL 145,00TL
41.66 TL'den başlayan taksitlerle
Plast Art Kedi ve Köpek İkili Plastik Mama ve Su Kabı Beyaz, evcil hayvanlarınız için mükemmel bir çözüm sunmaktadır. Bu şık ve kullanışlı mama ve su kabı sayesinde, kediniz veya köpeğiniz her zaman temiz ve taze suya ve mama yemeğine erişebilecektir.Bu ikili mama ve su kabı, dayanıklı plastik malze... Devamını oku...
Açıklama

Plast Art Kedi ve Köpek İkili Plastik Mama ve Su Kabı Beyaz, evcil hayvanlarınız için mükemmel bir çözüm sunmaktadır. Bu şık ve kullanışlı mama ve su kabı sayesinde, kediniz veya köpeğiniz her zaman temiz ve taze suya ve mama yemeğine erişebilecektir.

Bu ikili mama ve su kabı, dayanıklı plastik malzemeden üretilmiştir ve uzun ömürlüdür. Beyaz rengiyle de her türlü dekorasyona uyum sağlayabilir. 0.25 ml kapasitesi sayesinde, küçük ve orta boyutlu evcil hayvanlar için idealdir.

Plast Art Kedi ve Köpek İkili Plastik Mama ve Su Kabı Beyaz, hem evinizin düzenini sağlayacak hem de evcil hayvanınızın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu ürünü tercih ederek, evcil hayvanınızın sağlığını ve konforunu düşünebilirsiniz.

Evcil hayvanlarınızın beslenme ve içme ihtiyaçlarını karşılamak için Plast Art Kedi ve Köpek İkili Plastik Mama ve Su Kabı Beyaz'ı tercih edebilirsiniz. Hem pratik hem de şık bir çözüm sunan bu ürün, evcil hayvanınızın mutluluğunu artıracaktır.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık