Bu ürünü %14 indirimle 125,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%14 indirimli

Plast Art Kedi ve Köpek İkili Plastik Mama ve Su Kabı Kahverengi (2x0.25ml)

Markalar Plast Art
Barkod: 8696219419881
Hesaplanıyor..
125,00TL 145,00TL
41.66 TL'den başlayan taksitlerle
Plast Art Kedi ve Köpek İkili Plastik Mama ve Su Kabı Kahverengi (2x0.25ml), evcil hayvanlarınız için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Bu mama ve su kabı, sağlam ve dayanıklı plastik malzemeden üretilmiştir ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Kahverengi rengi ile şık ve estetik bir görünüme sa... Devamını oku...
Açıklama

Plast Art Kedi ve Köpek İkili Plastik Mama ve Su Kabı Kahverengi (2x0.25ml), evcil hayvanlarınız için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Bu mama ve su kabı, sağlam ve dayanıklı plastik malzemeden üretilmiştir ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Kahverengi rengi ile şık ve estetik bir görünüme sahiptir.

İkili mama ve su kabı, kediniz veya köpeğiniz için ayrı ayrı kullanabileceğiniz 0.25 ml'lik iki ayrı bölümden oluşur. Bu sayede mama ve suyu ayrı tutarak daha hijyenik bir ortam sağlar. Kolayca temizlenebilir ve yıkanabilir özelliği sayesinde hijyen konusunda da endişe etmenize gerek kalmaz.

Plast Art Kedi ve Köpek İkili Plastik Mama ve Su Kabı, evcil hayvanlarınızın beslenme ve su ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir çözümdür. Hem pratik hem de kullanışlı olan bu ürünü hemen satın alarak sevimli dostlarınızın konforunu arttırabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık