Bu ürünü %20 indirimle 20,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%20 indirimli

KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu 5gr

Markalar Kiki
Barkod: 8683762340748
Hesaplanıyor..
20,00TL 25,00TL
6.66 TL'den başlayan taksitlerle
KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu 5gr, yavru kedilerin sağlıklı büyümeleri için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. İçeriğindeki yüksek kaliteli süt tozu sayesinde yavru kedilerin ihtiyaç duyduğu tüm besinleri karşılar ve sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı olur.KIKI Excellent Y... Devamını oku...
Açıklama

KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu 5gr, yavru kedilerin sağlıklı büyümeleri için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. İçeriğindeki yüksek kaliteli süt tozu sayesinde yavru kedilerin ihtiyaç duyduğu tüm besinleri karşılar ve sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı olur.

KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu 5gr, sindirimi kolay ve hızlı bir şekilde emilir, böylece yavru kedilerin sindirim sistemi rahatlar ve besinlerden maksimum fayda sağlar. Ayrıca içerdiği vitamin ve minerallerle yavru kedilerin bağışıklık sistemini güçlendirir ve hastalıklara karşı korur.

Kullanımı oldukça kolay olan bu ürün, sadece su ile karıştırılarak hazırlanabilir ve yavru kedilere güvenle verilebilir. KIKI Excellent Yavru Kediler İçin Süt Tozu 5gr, yavru kedilerin sağlıklı bir şekilde büyümeleri için ideal bir seçenektir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık