Bu ürünü %13 indirimle 325,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%13 indirimli

KIKI Excellent Multi Vitamin Paste Kedi Macunu 100 gr

Markalar Kiki
Barkod: 8683762342636
Hesaplanıyor..
325,00TL 375,00TL
108.33 TL'den başlayan taksitlerle
KIKI Excellent Multi Vitamin Paste Kedi Macunu 100 gr, kedilerin günlük vitamin ve mineral ihtiyaçlarını karşılayan özel bir üründür. Bu vitamin macunu, kedilerin sağlıklı bir yaşam sürmelerine ve optimal beslenmelerini desteklemelerine yardımcı olmak için formüle edilmiştir.Her bir 100 gramlık tüp,... Devamını oku...
Açıklama

KIKI Excellent Multi Vitamin Paste Kedi Macunu 100 gr, kedilerin günlük vitamin ve mineral ihtiyaçlarını karşılayan özel bir üründür. Bu vitamin macunu, kedilerin sağlıklı bir yaşam sürmelerine ve optimal beslenmelerini desteklemelerine yardımcı olmak için formüle edilmiştir.

Her bir 100 gramlık tüp, kedilerin bağışıklık sistemini güçlendiren, sindirim sağlığını destekleyen ve sağlıklı bir deri ve tüy yapısı için gereken besin maddelerini içerir. Özel formülü sayesinde, kedilerin yaşam kalitesini artırır ve genel sağlık durumlarını iyileştirir.

KIKI Excellent Multi Vitamin Paste Kedi Macunu, lezzetli bir kıvamda olduğu için kediler tarafından keyifle tüketilir. Bu sayede, kedilerin vitamin alımını kolaylaştırır ve günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılar. Kedilerinizin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini sağlamak için güvenle tercih edebileceğiniz bir üründür.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık