Bu ürünü %7 indirimle 395,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%7 indirimli
ücretsiz kargo

KIKI Excellent Kedi ve Köpekler İçin Ağız ve Diş Bakım Spreyi 50ml

Markalar Kiki
Barkod: 8683762340380
Hesaplanıyor..
395,00TL 425,00TL
131.66 TL'den başlayan taksitlerle
KIKI Excellent Kedi ve Köpekler İçin Ağız ve Diş Bakım Spreyi 50ml, evcil hayvan sahiplerinin dostlarının ağız ve diş sağlığını korumak için kullanabileceği etkili bir üründür. Bu özel spreyle, kedi ve köpeklerin ağız hijyenini sağlamak ve dişlerini korumak oldukça kolaylaşır.Formülündeki özel bileş... Devamını oku...
Açıklama

KIKI Excellent Kedi ve Köpekler İçin Ağız ve Diş Bakım Spreyi 50ml, evcil hayvan sahiplerinin dostlarının ağız ve diş sağlığını korumak için kullanabileceği etkili bir üründür. Bu özel spreyle, kedi ve köpeklerin ağız hijyenini sağlamak ve dişlerini korumak oldukça kolaylaşır.

Formülündeki özel bileşenler, plak oluşumunu önlemeye yardımcı olur ve kötü nefesi giderir. Aynı zamanda diş etlerini de güçlendirir ve sağlıklı bir ağız ortamı oluşturur. Pratik 50 ml'lik boyutuyla kullanımı son derece kolaydır ve her an yanınızda taşınabilir.

KIKI Excellent Ağız ve Diş Bakım Spreyi, evcil hayvan sahiplerinin günlük bakım rutinlerine kolayca entegre edilebilir ve kedi ile köpeklerin ağız ve diş sağlığını önemli ölçüde destekler. Bu ürün, evcil dostlarınızın sağlığını korumanıza ve mutlu bir yaşam sürmelerine katkı sağlar.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık