Bu ürünü %14 indirimle 245,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%14 indirimli

Fabyan Kedi ve Köpekler İçin Pati Yıkama Aparatı Küçük Boy

Markalar Diğer
Barkod: 1522478552540
Hesaplanıyor..
245,00TL 285,00TL
81.66 TL'den başlayan taksitlerle
Fabyan Kedi ve Köpekler İçin Pati Yıkama Aparatı Küçük Boy, evcil hayvan sahiplerinin en büyük sorunlarından biri olan pati temizliği konusunda büyük bir kolaylık sunmaktadır. Bu özel aparat, evcil dostlarınızın patilerini kolayca temizlemenize yardımcı olurken aynı zamanda onların sağlığını da koru... Devamını oku...
Açıklama

Fabyan Kedi ve Köpekler İçin Pati Yıkama Aparatı Küçük Boy, evcil hayvan sahiplerinin en büyük sorunlarından biri olan pati temizliği konusunda büyük bir kolaylık sunmaktadır. Bu özel aparat, evcil dostlarınızın patilerini kolayca temizlemenize yardımcı olurken aynı zamanda onların sağlığını da korur.

Küçük boyutu sayesinde her türlü kedi ve köpek ırkına uygun olan bu aparat, ergonomik tasarımıyla da kullanım kolaylığı sağlar. Pati yıkama işlemi sırasında evcil hayvanınızın rahatsız olmasını engelleyen bu aparat, suyun ve şampuanın etkili bir şekilde yayılmasını sağlar.

Fabyan Kedi ve Köpekler İçin Pati Yıkama Aparatı Küçük Boy, evcil dostlarınızın sağlıklı ve temiz patilere sahip olmalarını sağlayarak onların mutluluğunu ve konforunu arttırır. Kaliteli malzemelerden üretilmiş olan bu aparat, uzun ömürlü kullanım imkanı sunar ve evcil hayvan sahiplerinin güvenle tercih edebileceği bir üründür. Artık pati temizliği konusunda endişelenmeden evcil dostlarınızın sağlığını koruyabilir ve onlara daha iyi bir yaşam sunabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık