Bu ürünü %10 indirimle 95,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%10 indirimli

Unipets Renkli Ponpon Top Zilli Kedi Oyuncağı 7cm

Markalar Diğer
Barkod: 1523859785656
Hesaplanıyor..
95,00TL 105,00TL
31.66 TL'den başlayan taksitlerle
Unipets Renkli Ponpon Top Zilli Kedi Oyuncağı 7cm, kediler için eğlenceli ve interaktif bir oyuncağın bir araya getirilmiş hali olarak karşımıza çıkıyor. Bu renkli ve canlı oyuncağın kedilerin ilgisini çekmesi ve onların oynamasını teşvik etmesi bekleniyor. Üzerinde bulunan ziller sayesinde kedileri... Devamını oku...
Açıklama

Unipets Renkli Ponpon Top Zilli Kedi Oyuncağı 7cm, kediler için eğlenceli ve interaktif bir oyuncağın bir araya getirilmiş hali olarak karşımıza çıkıyor. Bu renkli ve canlı oyuncağın kedilerin ilgisini çekmesi ve onların oynamasını teşvik etmesi bekleniyor. Üzerinde bulunan ziller sayesinde kedilerin dikkatini çekerek oyun oynamalarına yardımcı oluyor. Aynı zamanda ponpon yapısıyla da kedilerin avlanma içgüdülerini harekete geçiriyor ve onların enerjilerini atmasına yardımcı oluyor.

7cm boyutuyla her türlü kedi için uygun olan bu oyuncağın kaliteli malzemelerden üretildiği ve sağlıklı bir şekilde kullanılabileceği belirtiliyor. Kedilerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayan bu oyuncağın eğlenceli tasarımıyla da dikkat çekiyor. Unipets Renkli Ponpon Top Zilli Kedi Oyuncağı 7cm, evcil dostlarımız için keyifli ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunuyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık