Bu ürünü %4 indirimle 360,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%4 indirimli
ücretsiz kargo

Peluş Top Atan Tabanca Kedi Oyuncağı

Markalar Teng
Barkod: 8662214516948
Hesaplanıyor..
360,00TL 375,00TL
120 TL'den başlayan taksitlerle
Kediler için eğlenceli ve interaktif bir oyuncağın tanıtımını yapacağımız bu makalede, "Peluş Top Atan Tabanca Kedi Oyuncağı" ürününün özelliklerinden ve faydalarından bahsedeceğiz.Bu eğlenceli oyuncağın en büyük özelliği, peluş topları fırlatarak kedilerin oynamasına olanak sağlamasıdır. Kedinizin ... Devamını oku...
Açıklama

Kediler için eğlenceli ve interaktif bir oyuncağın tanıtımını yapacağımız bu makalede, "Peluş Top Atan Tabanca Kedi Oyuncağı" ürününün özelliklerinden ve faydalarından bahsedeceğiz.

Bu eğlenceli oyuncağın en büyük özelliği, peluş topları fırlatarak kedilerin oynamasına olanak sağlamasıdır. Kedinizin doğal avcılık içgüdüsünü harekete geçiren bu oyuncağın, onların enerjisini atmasına yardımcı olacağı kesindir. Aynı zamanda kedinizin zihinsel ve fiziksel gelişimine de katkı sağlayacaktır.

Peluş Top Atan Tabanca Kedi Oyuncağı, kaliteli malzemelerden üretilmiş olup, sağlığa zararlı hiçbir madde içermez. Kedinizin güvenliği düşünülerek tasarlanmış olan bu oyuncağın, uzun ömürlü ve dayanıklı olduğunu da belirtmek gerekir.

Eğer siz de sevimli dostunuzun eğlenmesini ve mutlu olmasını istiyorsanız, Peluş Top Atan Tabanca Kedi Oyuncağı tam da aradığınız ürün olabilir. Kedinizle keyifli vakit geçirmek ve onun sağlıklı gelişimine katkıda bulunmak için hemen bu oyuncağı satın alabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık