Bu ürünü %6 indirimle 735,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%6 indirimli
ücretsiz kargo

Bioline Köpekler İçin Vizon Yağlı Şampuan 1 Lt

Markalar Bioline
Barkod: 6970117120844
Hesaplanıyor..
735,00TL 785,00TL
245 TL'den başlayan taksitlerle
Bioline'un Köpekler İçin Vizon Yağlı Şampuanı, köpeğinizin tüylerini derinlemesine temizlerken aynı zamanda sağlıkla parlamasını sağlayan etkili bir üründür. Bu şampuan, içeriğindeki zengin vizon yağı ile köpeğinizin derisini ve tüylerini besler, nemlendirir ve korur. Vizon yağı, köpeğinizin tüyleri... Devamını oku...
Açıklama
Bioline'un Köpekler İçin Vizon Yağlı Şampuanı, köpeğinizin tüylerini derinlemesine temizlerken aynı zamanda sağlıkla parlamasını sağlayan etkili bir üründür. Bu şampuan, içeriğindeki zengin vizon yağı ile köpeğinizin derisini ve tüylerini besler, nemlendirir ve korur. Vizon yağı, köpeğinizin tüylerinin daha yumuşak ve parlak olmasını sağlar, ayrıca derisindeki kuruluğu ve tahrişi hafifletir.

Formülündeki doğal içerikler, köpeğinizin cildine zarar vermeden nazikçe temizlik sağlar ve cildin doğal nem dengesini korur. Ayrıca, hoş bir koku bırakarak köpeğinizin tazelenmiş hissetmesini sağlar.

Bioline Köpekler İçin Vizon Yağlı Şampuan, uzun süreli kullanım için uygundur ve köpeğinizin tüylerinin düzenli bakımını kolaylaştırır. Evcil dostunuzun sağlıklı ve parlak tüylere sahip olmasını sağlayan bu şampuan, onun mutluluğunu ve sağlığını ön planda tutar.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık