Bioline Yavru Köpek Şampuanı 1000ml

Markalar Bioline
Barkod: 6970117120813
Bioline Yavru Köpek Şampuanı, hassas yavru köpek cildi için özel olarak formüle edilmiş nazik bir temizlik ürünüdür. Bu özel şampuan, yavru köpeklerin cildini ve tüylerini nazikçe temizlerken aynı zamanda doğal nem dengesini korur. İçeriğindeki özel formül, yavru köpeklerin cildini tahriş etmeden de... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama
Bioline Yavru Köpek Şampuanı, hassas yavru köpek cildi için özel olarak formüle edilmiş nazik bir temizlik ürünüdür. Bu özel şampuan, yavru köpeklerin cildini ve tüylerini nazikçe temizlerken aynı zamanda doğal nem dengesini korur. İçeriğindeki özel formül, yavru köpeklerin cildini tahriş etmeden derinlemesine temizlik sağlar.

Yavru köpeklerin hassas cildi için özel olarak geliştirilen bu şampuan, içeriğindeki doğal bileşenlerle köpeğinizin cildini rahatlatır ve yumuşatır. Ayrıca, tüylerin sağlıklı bir şekilde parlamasını sağlar ve köpeğinizin tüylerinde hoş bir koku bırakır.

Bioline Yavru Köpek Şampuanı, uzun süreli kullanım için uygundur ve yavru köpeğinizin düzenli bakımını kolaylaştırır. Evcil dostunuzun sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesine katkıda bulunurken, sizin de ona en iyi bakımı sunmanıza yardımcı olur.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık