Bu ürünü %7 indirimle 485,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%7 indirimli
ücretsiz kargo

Bioline Kedi ve Köpek Pati Temizleme Köpüğü 150ml

Markalar Bioline
Barkod: 6970117120479
Hesaplanıyor..
485,00TL 520,00TL
161.66 TL'den başlayan taksitlerle
Bioline Kedi ve Köpek Pati Temizleme Köpüğü, evcil dostlarınızın patilerini kolayca ve etkili bir şekilde temizlemenize yardımcı olan özel bir üründür. Pati temizliği, evcil hayvanların hijyenik bir ortamda yaşaması ve sağlıklı olmaları için önemlidir. Bu köpük formülü, nazik ve etkili temizlik sağl... Devamını oku...
Açıklama
Bioline Kedi ve Köpek Pati Temizleme Köpüğü, evcil dostlarınızın patilerini kolayca ve etkili bir şekilde temizlemenize yardımcı olan özel bir üründür. Pati temizliği, evcil hayvanların hijyenik bir ortamda yaşaması ve sağlıklı olmaları için önemlidir. Bu köpük formülü, nazik ve etkili temizlik sağlayarak patilerde biriken kirleri ve bakterileri temizler.

Kullanımı son derece pratik olan bu köpük, su ve havlu gerektirmez, bu nedenle herhangi bir yerde kolayca kullanılabilir. Ayrıca, içeriğindeki özel formül, cildi nemlendirir ve yumuşatırken, aynı zamanda hoş bir koku bırakır.

Bioline Kedi ve Köpek Pati Temizleme Köpüğü, evcil dostlarınızın sağlığını ve temizliğini ön planda tutar. Güvenli ve etkili formülüyle pati temizliğini kolaylaştırırken, sizin de evcil hayvanlarınızın mutluluğunu ve sağlığını garanti altına almanıza yardımcı olur.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık