Bu ürünü %8 indirimle 475,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%8 indirimli
ücretsiz kargo

Garden Mix Somon ve Ördek Kedi Kreması xxl 24x15gr

Markalar Garden Mix
Barkod: 8681085428990
Hesaplanıyor..
475,00TL 515,00TL
158.33 TL'den başlayan taksitlerle
Garden Mix'in Somon ve Ördek Kedi Kreması XXL, kedileriniz için özel olarak tasarlanmış, besleyici ve lezzetli bir atıştırmalıktır. Bu büyük boy pakette, 24 adet 15 gramlik kedi kremi bulunmaktadır, böylece kedilerinizi uzun bir süre boyunca besleyebilirsiniz.Özel olarak formüle edilmiş bu krem, som... Devamını oku...
Açıklama
Garden Mix'in Somon ve Ördek Kedi Kreması XXL, kedileriniz için özel olarak tasarlanmış, besleyici ve lezzetli bir atıştırmalıktır. Bu büyük boy pakette, 24 adet 15 gramlik kedi kremi bulunmaktadır, böylece kedilerinizi uzun bir süre boyunca besleyebilirsiniz.

Özel olarak formüle edilmiş bu krem, somon ve ördek gibi değerli protein kaynaklarıyla zenginleştirilmiştir. Kedinizin ihtiyaç duyduğu besin ögelerini sağlarken aynı zamanda lezzetli bir tat deneyimi sunar. Ayrıca, krem içeriğindeki somon, kedilerin cilt ve tüy sağlığını destekleyen omega-3 yağ asitleri bakımından zengindir.

Garden Mix Somon ve Ördek Kedi Kreması XXL, kedilerinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenektir. Besleyici içeriği ve çekici lezzetiyle kedilerinizin favorisi olacak bu özel krem, onların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerine katkı sağlayacaktır.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık