Bu ürünü %16 indirimle 210,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%16 indirimli

8 in 1 Delight Balls Small 4 lü 36 gr

Markalar 8in1
Barkod: 4048422107798
Hesaplanıyor..
210,00TL 250,00TL
70 TL'den başlayan taksitlerle
8 in 1 Delight Balls Small, küçük ırk köpekler için özel olarak tasarlanmış, besleyici ve lezzetli atıştırmalıklardır. Bu ürün, köpeğinizin ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlarken aynı zamanda uzun süreli çiğneme keyfi sunar. Her bir top, et ve kemik şeklinde tasarlanmış olup, köpeğinizin doğal içgüdüler... Devamını oku...
Açıklama
8 in 1 Delight Balls Small, küçük ırk köpekler için özel olarak tasarlanmış, besleyici ve lezzetli atıştırmalıklardır. Bu ürün, köpeğinizin ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlarken aynı zamanda uzun süreli çiğneme keyfi sunar. Her bir top, et ve kemik şeklinde tasarlanmış olup, köpeğinizin doğal içgüdülerini harekete geçirirken aynı zamanda diş ve diş eti sağlığını destekler.

8 in 1 Delight Balls Small, köpeğinizin eğlenirken beslenmesine olanak tanır. Çiğneme işlemi sırasında köpeğinizin ağız hijyenini artırır ve dişlerinde plak birikimini azaltmaya yardımcı olur. Küçük boyutuyla kolayca taşınabilir ve her an köpeğinizin atıştırmalık ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Köpeğinizin sağlığı ve mutluluğu için en iyi atıştırmalıklardan biri olan 8 in 1 Delight Balls Small, besleyici içeriği ve çekici lezzetiyle köpeğinizin favorisi olacaktır.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık