Bu ürünü %8 indirimle 455,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%8 indirimli
ücretsiz kargo

Gigwi Plush Friendz Sesli Tavşan Peluş Çiğneme Halkalı Köpek Oyuncağı

Markalar Gigwi
Barkod: 846295085663
Hesaplanıyor..
455,00TL 495,00TL
151.66 TL'den başlayan taksitlerle
Gigwi Plush Friendz Sesli Tavşan Peluş Çiğneme Halkalı Köpek Oyuncağı, köpeğinizin keyifli vakit geçirmesi için özel olarak tasarlanmış bir oyuncaktır. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olan bu oyuncak, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Tavşan peluş tasarımı, köpeğinizin ilgisini çeker ve oynamasın... Devamını oku...
Açıklama

Gigwi Plush Friendz Sesli Tavşan Peluş Çiğneme Halkalı Köpek Oyuncağı, köpeğinizin keyifli vakit geçirmesi için özel olarak tasarlanmış bir oyuncaktır. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olan bu oyuncak, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Tavşan peluş tasarımı, köpeğinizin ilgisini çeker ve oynamasını teşvik eder. Oyuncak, içerisinde bulunan sesli özelliklerle daha da eğlenceli hale gelir ve köpeğinizin dikkatini çeker. Ayrıca, çiğneme halkaları köpeğinizin diş sağlığını destekler ve çiğneme ihtiyacını karşılar.

Gigwi Plush Friendz Sesli Tavşan Peluş Çiğneme Halkalı Köpek Oyuncağı, köpeğinizin mutluluğunu ve sağlığını düşünen bir köpek sahibi için mükemmel bir seçenektir. Evinizdeki köpeğinizin keyifli vakit geçirmesini sağlayarak ona sevgi dolu bir ortam sunabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık