Bu ürünü %10 indirimle 265,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%10 indirimli

Gigwi Ball Sesli Sert Top Köpek Oyuncağı 5 cm

Markalar Gigwi
Barkod: 846295062947
Hesaplanıyor..
265,00TL 295,00TL
88.33 TL'den başlayan taksitlerle
Gigwi Ball Sesli Sert Top Köpek Oyuncağı 5 cm, köpeğiniz için eğlenceli ve ilgi çekici bir oyun deneyimi sunar. Dayanıklı malzemeden üretilmiş olan bu oyuncak, köpeğinizin çiğneme ihtiyacını karşılamak için ideal bir seçenektir. 5 cm çapında olan top, köpeğinizin ağzına rahatlıkla sığar ve onun raha... Devamını oku...
Açıklama

Gigwi Ball Sesli Sert Top Köpek Oyuncağı 5 cm, köpeğiniz için eğlenceli ve ilgi çekici bir oyun deneyimi sunar. Dayanıklı malzemeden üretilmiş olan bu oyuncak, köpeğinizin çiğneme ihtiyacını karşılamak için ideal bir seçenektir. 5 cm çapında olan top, köpeğinizin ağzına rahatlıkla sığar ve onun rahatça oynamasını sağlar. Üstelik, içerisinde bulunan ses özelliği sayesinde köpeğinizin dikkatini daha fazla çeker ve oyunu daha eğlenceli hale getirir.

Gigwi Ball Sesli Sert Top Köpek Oyuncağı, köpeğinizin zinde kalmasına ve enerjisini atmasına yardımcı olurken, aynı zamanda onun eğlenmesini sağlar. Bu oyuncak, köpeğinizin mutluluğunu ve sağlığını düşünen bir köpek sahibi için harika bir tercihtir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık