Bu ürünü %3 indirimle 385,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%3 indirimli
ücretsiz kargo

Gigwi Ball 3 lü Tenis Topu Köpek Oyuncağı 5 cm

Markalar Gigwi
Barkod: 846295061193
Hesaplanıyor..
385,00TL 395,00TL
128.33 TL'den başlayan taksitlerle
Gigwi Ball 3'lü Tenis Topu Köpek Oyuncağı 5 cm, köpeğiniz için eğlenceli ve aktif bir oyun deneyimi sunar. Dayanıklı malzemeden üretilmiş olan bu oyuncağın içinde üç adet tenis topu bulunur, bu da köpeğinizin ilgisini uzun süre boyunca üzerinde tutar. Toplar, köpeğinizin çiğneme ve oynama ihtiyaçlar... Devamını oku...
Açıklama

Gigwi Ball 3'lü Tenis Topu Köpek Oyuncağı 5 cm, köpeğiniz için eğlenceli ve aktif bir oyun deneyimi sunar. Dayanıklı malzemeden üretilmiş olan bu oyuncağın içinde üç adet tenis topu bulunur, bu da köpeğinizin ilgisini uzun süre boyunca üzerinde tutar. Toplar, köpeğinizin çiğneme ve oynama ihtiyaçlarını karşılamak için ideal boyuttadır. Ayrıca, topun küçük boyutu köpeğinizin ağzına rahatlıkla sığar ve onun rahatça oynamasını sağlar.

Gigwi Ball Tenis Topu Köpek Oyuncağı, köpeğinizin zinde kalmasına yardımcı olurken aynı zamanda onun mutluluğunu da artırır. Bu oyuncağı kullanarak köpeğinizle birlikte keyifli vakit geçirebilir ve onun enerjisini atmasına yardımcı olabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık