Bu ürünü %18 indirimle 180,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%18 indirimli

Bio Pet Active Aloe Vera Ekstraklı Köpek Şampuanı 250 ML

Markalar Bio Petactive
Barkod: 8698931093172
Hesaplanıyor..
180,00TL 220,00TL
60 TL'den başlayan taksitlerle
Bio Pet Active Aloe Vera Ekstraklı Köpek Şampuanı, köpeklerinizi temizlerken ve tüylerini bakımını yaparken doğal bir formül sunar. İçeriğindeki Aloe Vera ekstresi, köpeğinizin cildini ve tüylerini nazikçe temizlerken nemlendirir ve besler. Aloe Vera'nın doğal antioksidan özellikleri, köpeğinizin ci... Devamını oku...
Açıklama
Bio Pet Active Aloe Vera Ekstraklı Köpek Şampuanı, köpeklerinizi temizlerken ve tüylerini bakımını yaparken doğal bir formül sunar. İçeriğindeki Aloe Vera ekstresi, köpeğinizin cildini ve tüylerini nazikçe temizlerken nemlendirir ve besler. Aloe Vera'nın doğal antioksidan özellikleri, köpeğinizin cildini korurken, tüylerinin parlaklığını ve yumuşaklığını arttırır.

Bu şampuan, köpeklerin hassas ciltlerine uygun olarak formüle edilmiştir ve tahriş etmez. Köpeğinizin cildini rahatlatır ve nemlendirirken, koku giderici özellikleri sayesinde kötü kokuları etkili bir şekilde giderir.

Bio Pet Active Aloe Vera Ekstraklı Köpek Şampuanı, köpeklerinizin temizlik rutininde güvenle kullanabileceğiniz doğal bir seçenektir. Doğaya zarar vermeden üretilen bu şampuan, köpeklerinizin cilt ve tüy sağlığını desteklerken, onları ferah ve temiz tutar. Eğer köpeğinizin bakımında doğal ve etkili bir ürün arıyorsanız, Bio Pet Active Aloe Vera Ekstraklı Köpek Şampuanı ideal bir tercih olacaktır.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık