Bu ürünü %13 indirimle 450,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%13 indirimli
ücretsiz kargo

Rogz Toyz Yumz Ödül Hazneli Kemik Şeklinde Köpek Oyuncağı [Medium] 11,6x6,4 cm (Yeşil)

Markalar Rogz
Barkod: 0649510039058
Hesaplanıyor..
450,00TL 520,00TL
150 TL'den başlayan taksitlerle
Rogz Toyz Yumz Ödül Hazneli Kemik Şeklinde Köpek Oyuncağı [Medium] 11,6x6,4 cm (yeşil) renkte, orta boy köpekler için özel olarak tasarlanmış harika bir oyuncak kemiktir! Bu yeşil kemik şeklindeki oyuncak, termoplastik kauçuktan yapılmıştır ve oyun sırasında neşeli bir şekilde zıplar. Köpeğinizin en... Devamını oku...
Açıklama
Rogz Toyz Yumz Ödül Hazneli Kemik Şeklinde Köpek Oyuncağı [Medium] 11,6x6,4 cm (yeşil) renkte, orta boy köpekler için özel olarak tasarlanmış harika bir oyuncak kemiktir! Bu yeşil kemik şeklindeki oyuncak, termoplastik kauçuktan yapılmıştır ve oyun sırasında neşeli bir şekilde zıplar. Köpeğinizin enerjisini atmasına yardımcı olurken aynı zamanda eğlenceli bir oyun deneyimi sunar.
Yumz, ödül haznesiyle tasarlanmıştır. İki adet delik sayesinde köpeğinizin favori atıştırmalıklarını bu oyuncakta saklayabilirsiniz. Böylece hem ona eğlenceli bir oyun sunarsınız, hem de zihinsel uyarılmasını sağlarsınız. Ayrıca, oyuncakta bulunan 3 adet masaj yüzeyi, köpeğinizin diş etlerini nazikçe masaj yaparak diş sağlığını destekler.
Rogz Toyz Yumz, orta boy köpekler için idealdir ve 11,6x6,4 cm boyutlarına sahiptir. Yeşil renk seçeneği ile köpeğinizin favori rengini tercih edebilirsiniz. Petkatalog.com'da diğer renk ve boyut seçeneklerini de bulabilirsiniz. Köpeğinizin mutlu ve eğlenceli oyunlar geçirmesini dileriz!
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık