Bu ürünü %18 indirimle 450,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

Rogz Toyz Grinz Gülen Suratlı Ödül Hazneli Köpek Oyun Topu [Large] 7,8 cm (Kırmızı)

Markalar Rogz
Barkod: 0659510041616
Hesaplanıyor..
450,00TL 550,00TL
150 TL'den başlayan taksitlerle
Köpeğiniz için bu yeni 7,8cm çapındaki toplardan birini attığınızda göreceksiniz. Zıpla, getir, ödül ver - hepsini yapabiliyoruz. Kuyruklar kontrolsüzce sallanacak ve heyecan dorukta olacak. Sadece favori renginizi seçin ve köpeğinizin sırıtmasını izleyin. Bu oyuncak, köpeğinizin dişlerine zarar ver... Devamını oku...
Açıklama
Köpeğiniz için bu yeni 7,8cm çapındaki toplardan birini attığınızda göreceksiniz. Zıpla, getir, ödül ver - hepsini yapabiliyoruz. Kuyruklar kontrolsüzce sallanacak ve heyecan dorukta olacak. Sadece favori renginizi seçin ve köpeğinizin sırıtmasını izleyin. Bu oyuncak, köpeğinizin dişlerine zarar vermeden yeterince yumuşak, ancak zıplayabilecek kadar sert olan bir zıplama ve getirme oyuncağıdır.
Ayrıca, bu şaşırtıcı yüzen oyuncak, su üzerinde güzel bir şekilde yüzer, böylece kolayca getirilebilir. Köpeğinizin favori atıştırmalıklarını oyuncak topun içine koyarak saatlerce eğlence ve eğlence sağlayan bir ödül topudur.
Orta sertlik derecesine sahip olan bu oyuncak, denetimli oyunlar için uygundur. Bütün aile için eğlenceli, artık Köpeğiniz de gülümseyebilir!
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık