Bu ürünü %14 indirimle 190,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%14 indirimli

Rogz Toyz Grinz Gülen Suratlı Ödül Hazneli Köpek Oyun Topu [Small] 4,9 cm (Yeşil)

Markalar Rogz
Barkod: 0659510041593
Hesaplanıyor..
190,00TL 220,00TL
63.33 TL'den başlayan taksitlerle
Rogz Toyz Grinz Gülen Suratlı Ödül Hazneli Köpek Oyun Topu [Small] 4,9 cm (Yeşil) harika bir oyuncak topudur! Bu topun benzersiz gülümsemesiyle oyun oynamak çok eğlenceli hale gelir. Zıplama özelliği sayesinde aktif bir şekilde oynarken fiziksel olarak formda kalmanızı sağlar. Eklenmiş olan ödül haz... Devamını oku...
Açıklama
Rogz Toyz Grinz Gülen Suratlı Ödül Hazneli Köpek Oyun Topu [Small] 4,9 cm (Yeşil) harika bir oyuncak topudur! Bu topun benzersiz gülümsemesiyle oyun oynamak çok eğlenceli hale gelir. Zıplama özelliği sayesinde aktif bir şekilde oynarken fiziksel olarak formda kalmanızı sağlar. Eklenmiş olan ödül haznesi ile Grinz, sadece fiziksel olarak aktif köpekleri teşvik etmekle kalmaz, aynı zamanda zihinsel olarak da uyarır! Sadece atıştırmalıkları topun arka kısmına koyun ve köpeğinizin içine dalmasına izin verin. Topun ön tarafındaki küçük emme önleme deliği, köpeğinizin dilinin atıştırmalıkları yalama sırasında sıkışmasını önler çünkü her zaman Rogz ile güvenlik ilk sırada gelir! Grinz, 3 farklı boyutta ve 5 farklı renkte mevcuttur, böylece köpeğiniz için mükemmel bir oyuncak seçebilirsiniz.
Özellikler:
Köpeğinizi zihinsel ve fiziksel olarak uyaracak çeşitli renklerde eğlenceli bir köpek topu
Topu köpeğinizin favori atıştırmalıkları veya yiyecekleriyle doldurarak hızlı bir şekilde ödül verebilirsiniz
Küçük ve orta boy köpekler için uygundur (boyutlara göre belirlenmiştir)
Grinz topu ayrıca zıplar, bu yüzden standart bir at ve getir oyuncağı olarak da kullanılabilir
Bu yeşil renkteki Rogz Grinz Ball, küçük köpekler için idealdir. Petkatalog.com'da diğer renk ve boyut seçeneklerini de bulabilirsiniz. Köpeğinizle keyifli oyunlar dileriz!
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık