Bu ürünü %15 indirimle 310,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%15 indirimli

Rogz Toyz Fred Traktatiebal Ödül Hazneli Köpek Oyun Topu Oyuncağı 6,4cm (Turuncu)

Markalar Rogz
Barkod: 0649510046025
Hesaplanıyor..
310,00TL 365,00TL
103.33 TL'den başlayan taksitlerle
Rogz Fred Köpek Ödül Topunu tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz! Bu çok yönlü ve eğlenceli oyuncak, köpeğiniz için eğlence sağlarken aynı zamanda diş hijyenini desteklemeyi hedefler.Topun üzerindeki yumuşak kauçuk dikenler, köpeğinizin diş etlerini masaj yaparak temizlemesine yardımcı olur. Bu, genel ağı... Devamını oku...
Açıklama
Rogz Fred Köpek Ödül Topunu tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz! Bu çok yönlü ve eğlenceli oyuncak, köpeğiniz için eğlence sağlarken aynı zamanda diş hijyenini desteklemeyi hedefler.
Topun üzerindeki yumuşak kauçuk dikenler, köpeğinizin diş etlerini masaj yaparak temizlemesine yardımcı olur. Bu, genel ağız sağlığına katkıda bulunur ve plak ve tartar birikimini önlemeye yardımcı olur.
Rogz Fred Köpek Ödül Topu, içine ödül maması doldurarak oyun süresini uzatabilmeniz için tasarlanmıştır. Bu sayede köpeğinizin daha uzun süre oyalanmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca, oyuncak tek başına veya sahibiyle etkileşimli olarak kullanılabilmektedir.
Bu oyuncakta ilginç bir özellik olarak diş görüntüsü bulunur. Bu, oyuncakla oynarken köpeğinizin daha fazla ilgisini çekebilir.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık