Rogz Toyz Grinz Flossy Gülen Surat Köpek Diş Bakım Oyuncağı [Medium] 21cm (Pembe)

Markalar Rogz
Barkod: 0649510042850
Rogz Grinz Flossy, köpeğinizin oyun ve fiziksel aktivite ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel bir seçenektir. Büyük boyutuyla (24cm), köpeğiniz için ideal bir oyuncağa sahip olabilirsiniz. Oyuncağın renk seçenekleri ise pembe, mavi ve yeşildir.Bu oyuncağın özellikleri arasında diş eti masajı yapab... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama
Rogz Grinz Flossy, köpeğinizin oyun ve fiziksel aktivite ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel bir seçenektir. Büyük boyutuyla (24cm), köpeğiniz için ideal bir oyuncağa sahip olabilirsiniz. Oyuncağın renk seçenekleri ise pembe, mavi ve yeşildir.

Bu oyuncağın özellikleri arasında diş eti masajı yapabilen flostouw'lar bulunur. Köpeğinizin bu flostouw'lar üzerinde çiğneme aktivitesi yapması, diş ve dil sağlığını destekler. Ayrıca, içerisinde bulunan gıcırtı sesi, köpeğinizi oynamaya teşvik eder ve ekstra eğlence sağlar.

Rogz Grinz Flossy aynı zamanda dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Köpeğinizin avcılık içgüdüsünü harekete geçirmek için tasarlanmıştır ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunar.

Köpeğinizi biraz şımartmak isterseniz, oyuncağın arkasındaki kabartmalı yüzeylere pindakaş veya mamayı sürebilirsiniz. Köpeğiniz bu lezzetleri diliyle yalayarak alabilir. Üstelik, oyuncağın üzerindeki grinz tasarımıyla köpeğinizin ağzında olduğunda güldüğü gibi görünmesi sağlanır.

Rogz Grinz Flossy Gülen Surat Köpek Diş Bakım Oyuncağı, köpeğinizin oyun ve diş sağlığı ihtiyaçlarını bir arada karşılamak için mükemmel bir seçenektir. Bu eğlenceli ve işlevsel oyuncağı petkatalog.com'dan temin edebilirsiniz.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık