Bu ürünü %4 indirimle 440,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%4 indirimli
ücretsiz kargo

Perlinette Yetişkin ve Hassas Kediler İçin Kalın Kristal Kum 1,8 kg (4,4 Lt)

Markalar Perlinette
Barkod: 3760083690020
Hesaplanıyor..
440,00TL 460,00TL
146.66 TL'den başlayan taksitlerle
Perlinette Yetişkin ve Hassas Kediler İçin Kalın Kristal Kum 1,8 kg (4,4 Lt), kedilerinizin temizlik ve konfor ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır. Hassas cilt yapısına sahip yetişkin kediler için ideal olan bu kum, kalın kristal yapıya sahiptir ve sıvıyı hızla emerek topaklaştı... Devamını oku...
Açıklama

Perlinette Yetişkin ve Hassas Kediler İçin Kalın Kristal Kum 1,8 kg (4,4 Lt), kedilerinizin temizlik ve konfor ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır. Hassas cilt yapısına sahip yetişkin kediler için ideal olan bu kum, kalın kristal yapıya sahiptir ve sıvıyı hızla emerek topaklaştırır. Böylece kedinizin tuvaletini temizlemek daha kolay hale gelir ve hijyenik bir ortam sağlanır.

4,4 litrelik hacmiyle uzun süreli kullanım sunar ve ekonomik bir tercih olabilir. Ayrıca, kokusuz yapısıyla evinizde hoş olmayan koku oluşumunu engeller. Bu özelliklerinin yanı sıra, Perlinette kedi kumu, toz oluşumunu minimumda tutar ve çevreye duyarlı bir seçenektir.

Perlinette Yetişkin ve Hassas Kediler İçin Kalın Kristal Kum, kedilerinizin ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara konforlu bir yaşam alanı sunmak için güvenilir bir seçenektir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık