Bu ürünü %11 indirimle 395,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%11 indirimli
ücretsiz kargo

Pawise Köpekler İçin Sesli Kauçuk Çubuk Oyuncak 18 CM

Markalar Pawise
Barkod: 8886467545054
Hesaplanıyor..
395,00TL 445,00TL
131.66 TL'den başlayan taksitlerle
Pawise Köpekler İçin Sesli Kauçuk Çubuk Oyuncak 18 CMPetkatalog.com'da Pawise Köpekler İçin Sesli Kauçuk Çubuk Oyuncak 18 CM ürününü bulabilirsiniz. Bu oyuncak, köpekler için özel olarak tasarlanmış kemik tarzında bir oyuncaktır.Pawise Köpekler İçin Sesli Kauçuk Çubuk Oyuncak, köpeklerin ısırması iç... Devamını oku...
Açıklama

Pawise Köpekler İçin Sesli Kauçuk Çubuk Oyuncak 18 CM

Petkatalog.com'da Pawise Köpekler İçin Sesli Kauçuk Çubuk Oyuncak 18 CM ürününü bulabilirsiniz. Bu oyuncak, köpekler için özel olarak tasarlanmış kemik tarzında bir oyuncaktır.

Pawise Köpekler İçin Sesli Kauçuk Çubuk Oyuncak, köpeklerin ısırması için uygun bir formda yapılmıştır. Renkli ve sesli bir oyuncak olması, köpeğinizin ilgisini çekecektir. Oyun sırasında köpeğinizin oyuncakla etkileşime geçmesi ve hızlı bir şekilde oynatmasıyla birlikte çıkardığı ses, köpeğinizin daha fazla eğlenmesini sağlayabilir.

Pawise ürünleri, her zaman gerçek birinci kalitede hammaddelerden üretilir ve yüksek dayanıklılığa sahiptir. Tasarım ve dokular, ileri teknoloji kullanılarak üretilmiştir. Ürünler CE güvencesine ve kalitesine sahiptir. Ayrıca, kimyasal salınım yapmazlar ve hayvan sağlığına zararsızdır.

Petkatalog.com'da Pawise Köpekler İçin Sesli Kauçuk Çubuk Oyuncak 18 CM ürününü bulabilir ve köpeğinizin oyun ve eğlence dolu bir zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık