Bu ürünü %14 indirimle 30,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%14 indirimli

Lora Ton Balıklı Balkabaklı Kedi Stick Ödül 3x5gr

Markalar Lora
Barkod: 8680571720921
Hesaplanıyor..
30,00TL 35,00TL
10 TL'den başlayan taksitlerle
Lora Ton Balıklı Balkabaklı Kedi Stick Ödül, kedilerinizin beslenmesine lezzetli ve sağlıklı bir ödül seçeneği sunan bir üründür. Bu ödül, ton balığı ve balkabağı ile zenginleştirilmiş bir lezzet sunar.Ton balığı, yüksek kaliteli bir protein kaynağıdır ve kedilerin kas gelişimini destekler. Balkabağ... Devamını oku...
Açıklama
Lora Ton Balıklı Balkabaklı Kedi Stick Ödül, kedilerinizin beslenmesine lezzetli ve sağlıklı bir ödül seçeneği sunan bir üründür. Bu ödül, ton balığı ve balkabağı ile zenginleştirilmiş bir lezzet sunar.

Ton balığı, yüksek kaliteli bir protein kaynağıdır ve kedilerin kas gelişimini destekler. Balkabağı ise sağlıklı bir sebzedir ve kedilerin sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olur.

Lora Ton Balıklı Balkabaklı Kedi Stick Ödül, 3 paket halinde sunulmaktadır ve her paket 5 gram ödül içermektedir. Bu ödül, kedilerin beslenme programına dahil edilebilir ve onlara özel bir lezzet deneyimi sunabilir.

Petkatalog.com olarak, Lora Ton Balıklı Balkabaklı Kedi Stick Ödül'ü en uygun fiyatlarla sizlere sunmaktan mutluluk duyarız. Sitemizde bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve sipariş verebilirsiniz. Ayrıca, diğer kedi ödülleri seçeneklerimizi de inceleyerek, kedilerinizin seveceği farklı lezzetlerden seçim yapabilirsiniz.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık