Bu ürünü %14 indirimle 480,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%14 indirimli
ücretsiz kargo

Carno Ahşap Sehpalı İkili Seramik Mama ve Su Kabı 2x200ml

Markalar Carno
Barkod: 1677000157103
Hesaplanıyor..
480,00TL 560,00TL
160 TL'den başlayan taksitlerle
Carno Ahşap Sehpalı İkili Seramik Mama ve Su Kabı 2x200ml, evcil hayvanlarınızın sağlıklı bir şekilde beslenmelerini sağlamak için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Bu mama ve su kabı seti, hem estetik görünümü hem de kullanışlı tasarımıyla dikkat çekmektedir.Ürünün en önemli özelliklerinden biri... Devamını oku...
Açıklama

Carno Ahşap Sehpalı İkili Seramik Mama ve Su Kabı 2x200ml, evcil hayvanlarınızın sağlıklı bir şekilde beslenmelerini sağlamak için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Bu mama ve su kabı seti, hem estetik görünümü hem de kullanışlı tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Ürünün en önemli özelliklerinden biri, ahşap sehpa üzerine yerleştirilmiş olmasıdır. Bu sayede, mama ve su kabı yerden yüksek bir konumda bulunarak, evcil hayvanınızın daha rahat bir şekilde yemek yemesini sağlar. Aynı zamanda, sehpa üzerindeki seramik kaplar, sağlam bir yapıya sahiptir ve kolaylıkla temizlenebilir.

Carno Ahşap Sehpalı İkili Seramik Mama ve Su Kabı 2x200ml, evcil hayvanınızın daha düzenli bir şekilde beslenmesini sağlarken, aynı zamanda evinizin dekorasyonuna da uyum sağlar. Şık ve zarif bir tasarıma sahip olan bu ürün, her türlü ev dekorasyonuyla uyumlu bir şekilde kullanılabilir.

Evcil hayvanınızın sağlıklı ve mutlu bir şekilde beslenmesini istiyorsanız, Carno Ahşap Sehpalı İkili Seramik Mama ve Su Kabı 2x200ml tam size göre bir üründür. Hem pratik kullanımı hem de estetik görünümü ile evcil hayvanınızın beslenme alanını daha konforlu hale getirecek olan bu ürünü hemen satın alabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık