Bu ürünü %18 indirimle 570,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%18 indirimli
ücretsiz kargo

Schesir Multipack Tavuklu Yetişkin Konserve Kedi Maması 50g (6 Al 5 Öde)

Markalar Schesir
Barkod: 8005852753045
Hesaplanıyor..
570,00TL 695,00TL
190 TL'den başlayan taksitlerle
Schesir’in %100 doğal içerikli kalitesi, aşırı kilolu veya küçük dozlarda yemeyi tercih eden kediler için her biri 50g’lık 6 kutu içeren çoklu paketlerde bulunmaktadır.Schesir Multipack Tavuklu Yetişkin Konserve Kedi Maması, kedinizin günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere özenle hazırlanmış... Devamını oku...
Açıklama
Schesir’in %100 doğal içerikli kalitesi, aşırı kilolu veya küçük dozlarda yemeyi tercih eden kediler için her biri 50g’lık 6 kutu içeren çoklu paketlerde bulunmaktadır.
Schesir Multipack Tavuklu Yetişkin Konserve Kedi Maması, kedinizin günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere özenle hazırlanmış, lezzetli ve sağlıklı bir konserve kedi mamasıdır. Her bir multipack, yüksek kaliteli tavuk içeriği ile öne çıkar ve 50 gramlik her bir kutu, kediniz için ideal porsiyonları sunar.

Tavuk, kedinizin ihtiyaç duyduğu yüksek kaliteli protein kaynağıdır ve sağlıklı kas gelişimi için önemlidir. Schesir Multipack, içeriğindeki tavuk etiyle kedinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olur. Ayrıca bu ürün 6 al 5 öde kampanyasıyla ekonomik bir seçenek sunar.

Schesir Multipack Tavuklu Yetişkin Konserve Kedi Maması, suni renklendirici, koruyucu veya katkı maddesi içermez. Doğal içerikleriyle öne çıkan bu konserve kedi maması, kedinizin sağlığını gözeterek üretilir. Pratik 50 gramlik ambalajları, taze ve hijyenik bir şekilde servis yapmayı sağlar.

Kediniz için özel olarak tasarlanmış bu konserve mama, lezzetli tavuk etiyle besleyici bir diyet sunarak ona özel anlar yaşatır. Schesir Multipack Tavuklu Yetişkin Konserve Kedi Maması, sağlıklı içeriği ve taze lezzetiyle kedinizin ödüllendirilmesi için mükemmel bir tercihtir.

İçindekiler:
  • Tavuk Fileto %65
  • Pirinç %3
Analitik Bileşenler&Kcal/Kg:
  • Protein %14,
  • Ham sıvı ve katı yağlar %1,
  • Ham Lif %0,1,
  • ham kül %1,
  • nem oranı %82
  • 76,8 kcal/100 g
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık