Bu ürünü %13 indirimle 395,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%13 indirimli
ücretsiz kargo

Beaphar Ear Cleaner Kulak Temizleme Losyonu 50 ml

Markalar Beaphar
Barkod: 8711231126095
Hesaplanıyor..
395,00TL 455,00TL
131.66 TL'den başlayan taksitlerle
Beaphar Ear Cleaner, köpeklerin ve kedilerin kulak kanalında bulunan kulak kiri ve diğer pisliklerin giderilmesine yardımcı olmak için özel olarak formüle edilmiştir. Kulakları tahriş etmez. Kulak rahatsızlıklarının tedavisinden önce kulağı temizlemek için kullanılabilir veya kulakların temiz tutulm... Devamını oku...
Açıklama

Beaphar Ear Cleaner, köpeklerin ve kedilerin kulak kanalında bulunan kulak kiri ve diğer pisliklerin giderilmesine yardımcı olmak için özel olarak formüle edilmiştir. Kulakları tahriş etmez. Kulak rahatsızlıklarının tedavisinden önce kulağı temizlemek için kullanılabilir veya kulakların temiz tutulması ve diğer kulak problemlerinin oluşmasına neden olabilecek fazla kirden arındırılmasına yardımcı olmak için düzenli olarak kullanılabilir. Beaphar Ear Cleaner hafif bir etkiye sahiptir ve alkolsüz olarak formüle edilmiştir.

Kulak kanalı çevresindeki hassas cildin bakımı için  MSM (Metil Sülfonil Metan) içerir. MSM doğal bir kükürt kaynağıdır ve düzenli olarak kullanıldığında alerjinin hafifletilmesi, iyileşmenin hızlanması gibi etkilerinin olduğu gözlenmiştir. Beaphar Ear Cleaner, ilaç denetimi altında geliştirilmiştir. Kir ve diğer döküntülerin kulak kanalında birikmesini önlemek için Beaphar Ear Cleaner haftada iki kez kullanılmalıdır.

Kullanım Talimatı:

Pipeti, çıkartınız ve ucunu kulak kanalı girişine yerleştiriniz.  6-8 damla sıkınız (kulak boyutuna bağlı olarak) ve temizleme işlemine yardımcı olması için kulak kanalına hafifçe dışarıdan masaj yapınız. Çıkacak kiri, kulak kanalının üstünden pamuklu bir kumaş ya da havlu ile siliniz. Sadece görebileceğiniz alanları temizleyin ve kulak kanallarının altına herhangi bir şey (örneğin bir pamuklu kulak kiri temizleyici) sokmaya çalışmayın; Bu, kulak zarına zarar verebilir. Kulak çok kirliyse işlemi tekrarlayınız.

Uyarılar:

  • 12 haftanın altındaki hayvanlar için kullanmayınız. 
  • Hamile veya emziren hayvanlarda kullanmayınız.
  • Bir kulak problemi için veteriner denetimi altında olan hayvanlar üzerinde kullanmayınız.
  • Sadece hayvanların tedavisi için kullanılabilir.
  • Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz.

İçindekiler (l başına):

  • Cetrinide 1.50 9 g
  • Klorheksidin glukonat 0.15 g
  • Mentol 1.00 g
  • MSM (Metil Sülfonil Metan).


Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık