Bu ürünü %18 indirimle 160,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%18 indirimli

Dibo Kırmızı-Beyaz Kolajen Örgü Çubuk Köpek Ödülü 80-100gr

Markalar DIBO
Barkod: 8681608207941
Hesaplanıyor..
160,00TL 195,00TL
53.33 TL'den başlayan taksitlerle
Dibo Kırmızı-Beyaz Kolajen Örgü Çubuk Köpek Ödülü, sevimli dostlarımızın keyifli vakit geçirmelerini sağlayan ve aynı zamanda sağlıklarını destekleyen bir üründür. Bu ödül, köpeklerin doğal çiğneme ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır.Bu ödül, köpeklerin diş sağlığını desteklemek... Devamını oku...
Açıklama

Dibo Kırmızı-Beyaz Kolajen Örgü Çubuk Köpek Ödülü, sevimli dostlarımızın keyifli vakit geçirmelerini sağlayan ve aynı zamanda sağlıklarını destekleyen bir üründür. Bu ödül, köpeklerin doğal çiğneme ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır.

Bu ödül, köpeklerin diş sağlığını desteklemek için özel olarak geliştirilen kolajen içeriğiyle dikkat çekiyor. Kolajen, köpeklerin dişlerini güçlendirmeye yardımcı olurken aynı zamanda diş etlerinin sağlıklı kalmasına da katkı sağlar. Ayrıca, çubuk formdaki bu ödül, köpeklerin çiğneme ihtiyacını karşılayarak dişlerin temizlenmesine yardımcı olur.

Dibo Kırmızı-Beyaz Kolajen Örgü Çubuk Köpek Ödülü, köpeklerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için özenle hazırlanmıştır. İçeriğinde hiçbir zararlı madde bulunmaz ve tamamen doğal malzemelerden üretilir. Bu sayede, köpeklerin sağlığını korurken aynı zamanda lezzetli bir ödül sunar.

Köpekler için sağlıklı ve lezzetli bir ödül arayanlar için Dibo Kırmızı-Beyaz Kolajen Örgü Çubuk Köpek Ödülü, ideal bir seçenektir. Sevimli dostlarımızın sağlıklı bir şekilde çiğneme ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlarken aynı zamanda onları mutlu eder.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık