Bu ürünü %12 indirimle 110,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%12 indirimli

Teng Kedi Oltası Parlak Saçaklar Sarı

Markalar Teng
Barkod: 8680981540348
Hesaplanıyor..
110,00TL 125,00TL
36.66 TL'den başlayan taksitlerle
Teng Kedi Oltası Parlak Saçaklar SarıTeng Kedi Oltası Parlak Saçaklar Sarı, kedinizin oyun ve eğlence dolu zamanlarını daha da renklendirmek için özel olarak tasarlanmış bir oyuncaktır. Bu oyuncak, kedinizin doğal avlanma içgüdüsünü uyandırarak onu aktif tutar ve aynı zamanda eğlenmesini sağlar.Teng... Devamını oku...
Açıklama

Teng Kedi Oltası Parlak Saçaklar Sarı

Teng Kedi Oltası Parlak Saçaklar Sarı, kedinizin oyun ve eğlence dolu zamanlarını daha da renklendirmek için özel olarak tasarlanmış bir oyuncaktır. Bu oyuncak, kedinizin doğal avlanma içgüdüsünü uyandırarak onu aktif tutar ve aynı zamanda eğlenmesini sağlar.

Teng, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve dayanıklıdır. Bu sayede uzun süreli kullanım için ideal bir oyuncaktır. Ayrıca, oyuncak üzerindeki saçaklar kolayca çıkarılabildiği için temizlik konusunda da pratik bir çözüm sunar.

Eğer kediniz için eğlenceli ve interaktif bir oyuncak arıyorsanız, Teng Kedi Oltası Parlak Saçaklar Sarı tam size göre! Kedinizin enerjisini atmasına yardımcı olacak bu oyuncak sayesinde onun mutlu ve sağlıklı kalmasını sağlayabilirsiniz. Unutmayın, mutlu bir kedi, mutlu bir ev demektir!

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık