Bu ürünü %21 indirimle 95,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%21 indirimli

Nunbell Balık Şeklinde Peluş Kedi Oltası

Markalar Nunbell
Barkod: 6927052060339
Hesaplanıyor..
95,00TL 120,00TL
31.66 TL'den başlayan taksitlerle
Nunbell Balık Şeklinde Peluş Kedi Oltası, evcil hayvanlarınız için eğlenceli ve etkileşimli bir oyuncak seçeneği sunan bir üründür. Bu peluş kedi oltası, kedinizin içgüdüsel avlanma yeteneklerini geliştirmesine yardımcı olurken aynı zamanda onun için keyifli bir oyun deneyimi sunar.Kedinizin doğal a... Devamını oku...
Açıklama

Nunbell Balık Şeklinde Peluş Kedi Oltası, evcil hayvanlarınız için eğlenceli ve etkileşimli bir oyuncak seçeneği sunan bir üründür. Bu peluş kedi oltası, kedinizin içgüdüsel avlanma yeteneklerini geliştirmesine yardımcı olurken aynı zamanda onun için keyifli bir oyun deneyimi sunar.

Kedinizin doğal avcılık içgüdüsünü harekete geçiren bu oyuncak, onun enerjisini atmasına yardımcı olur. Balık şeklindeki peluş oltanın üzerinde yer alan renkli kuyruklar, kedinizin dikkatini çekerek oyun süresince onun ilgisini canlı tutar. Hem iç mekanda hem de dışarıda kullanıma uygun olan bu oyuncak, kedinizin egzersiz yapmasını sağlarken aynı zamanda onun zihinsel ve fiziksel sağlığını da destekler.

Nunbell Balık Şeklinde Peluş Kedi Oltası, kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve kedinizin güvenliği göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Oyuncakta kullanılan peluş kumaş, kedinizin tırnaklarına zarar vermez ve uzun süre dayanıklılığını korur. Aynı zamanda oltanın sapı da ergonomik olarak tasarlanmıştır, böylece oyun sırasında elinizi rahatlıkla kavrayabilirsiniz.

Kedinizin hem fiziksel hem de zihinsel sağlığını desteklemek ve ona eğlenceli bir oyun deneyimi sunmak isterseniz, Nunbell Balık Şeklinde Peluş Kedi Oltası tam size göre bir üründür. Evinizde veya bahçenizde kedinizle birlikte keyifli vakit geçirmek için bu oyuncakla ona eşlik edebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık