Bu ürünü %18 indirimle 45,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%18 indirimli

3in1 3 Fonksiyonlu Led Işıklı Kedi Lazer Oyuncağı

Markalar Diğer
Barkod: lazer123
Hesaplanıyor..
45,00TL 55,00TL
15 TL'den başlayan taksitlerle
Hem yavru hem de yetişkin kedilerle oynamanın birçok yolu bulunuyor ama kedilerin, doğaları gereği en çok sevdikleri oyunların başında, av-avcı türü oyunlar geliyor. Kedi oltası, oyuncak fare ve benzeri oyuncaklar, onların avlanma içgüdülerini belirli bir seviyede tatmin etse de bahse konu oyuncakla... Devamını oku...
Açıklama
Hem yavru hem de yetişkin kedilerle oynamanın birçok yolu bulunuyor ama kedilerin, doğaları gereği en çok sevdikleri oyunların başında, av-avcı türü oyunlar geliyor. Kedi oltası, oyuncak fare ve benzeri oyuncaklar, onların avlanma içgüdülerini belirli bir seviyede tatmin etse de bahse konu oyuncakların kolay yakalanabilir olması, kedilerin oyun heveslerini tam anlamıyla tatmin etmeyebiliyor. Ancak kedi lazer oyuncak 2 aşamalı eğitim ışığı kedi oyuncağı, her yaştan kedinin, lazer ışınını yakalamaya çalışıp çılgıncasına eğlenmesine zemin hazırlıyor. Kullanımı da kontrolü de oldukça basit olan kedi lazeri, lazer düğmesine basıldığında kırmızı renk lazer yayıyor. Üründeki diğer düğme ise fener ışığını etkin hâle getiriyor.

Çift Fonksiyona Sahip Kedi Lazerlerinden Biri

Tasarım açısından sonra derece sade olan ve temel işlevini başarıyla yerine getiren kedi lazeri, ambalajından kullanıma hazır durumda çıksa da ürünün tam olarak etkinleştirilebilmesi için pil korumasının yerinden çıkarılması gerekiyor. Bunun için ürünün askı olarak da değerlendirilebilen arka kısmında yer alan pil haznesine ait kapağın dikkatlice açılması ve pille kapağın temas etmesi gereken bölgedeki pil korumasının sökülmesi bekleniyor. Bu işlemin ardından kapağın yeniden takılması ile ürünün hem lazer hem de fener fonksiyonları sorunsuz şekilde çalıştırılabiliyor.

Ön kısmında delikler yer alan kedi lazerinin bir deliğinden kırmızı renk lazer ışını çıkarken diğer deliğinden ise LED ampul kaynaklı beyaz renk ışık çıkıyor. Kedilerin ne kadar yorulurlarsa yorulsunlar asla peşinden ayrılmak istemedikleri lazeri çalıştırmak için lazer tuşuna sürekli basılı tutmak gerekiyor. Bu kimi kullanıcılar için yorucu olsa da kedileri oynatmak için lazeri kısa aralıklarla yakıp söndürmek oyun süreçlerinin çok daha eğlenceli ve kimi zaman komik hâle gelmesini sağlıyor. Fener tuşu ise iki işleve sahip olmasıyla öne çıkıyor. Fener tuşuna bir defa tıklandığında sabit LED ışığı yanmaya başlıyor ve bu ışık, özellikle karanlık ortamları başarılı biçimde aydınlatabilir. Tuşa ikinci defa tıklandığında ise LED ışık, yarım saniye kadar aralıklarla yanıp sönüyor. Bu özellik, açık alanda işaret verme amacıyla değerlendirilebileceği gibi yine kedilerin oyun saatlerini eğlenceli kılmak amacıyla da kullanılabiliyor. Ayrıca LED ışık sabit ya da aralıklı yandığı esnada lazer tuşu kullanılabiliyor, ürün aynı anda hem lazer hem de LED ışık yayabiliyor.

Kedi Lazeri Her Kediseverin Evinde Olması Gereken Ürünlerden

Evinde bir ya da daha fazla sayıda kedisi bulunan hayvanseverlerin, kedileriyle geçirdikleri oyun saatlerine renk katmak için tercih edebilecekleri kedi lazer oyuncağı, bilhassa loş ışıklı ve karanlık ortamlarda oldukça güçlü bir lazer ışını sunuyor. Ortam karanlığında yere, duvara ya da tavana tutularak evdeki kedilerin heyecanla oynamaları sağlanabilirken hareketsizliğinden şikâyet edilen yetişkin kediler dahi lazerin cezbediciliğine karşı koyamıyor. Buna, kedi lazerindeki LED aydınlatma da eklenince ortaya epey eğlenceli sahneler çıkıyor ve günün sonunda evdeki tüm kediler, dakikalarca koştukları ve zıpladıkları için yüksek oranda enerji harcıyorlar. Lazer ile yapılan oyunların tekdüzeleşmesini engellemek amacıyla lazer, su kaplarına, avize taşları ve benzeri objelere tutularak ortaya, evdeki kedilerin alışık olmadığı görüntüler çıkarılabiliyor.

Üç adet lazer pili ile çalışan ve üç pil de ambalaj içeriğine dâhil edildiği için kullanıcıları ekstra masraftan kurtaran kedi lazer oyuncak 2 aşamalı eğitim ışığı kedi oyuncağının pilleri, oyuncağı çalıştırma süresine bağlı olarak haftalarca değerlendirilebiliyor. Piller bittikten sonra pil değişim işlemi kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor.

Evdeki kedileriyle eğlenceli saatler geçirmek isteyen herkes, alışveriş listelerine kedi lazer oyuncağını ekliyor.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık