Bu ürünü %15 indirimle 1.175,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%15 indirimli
ücretsiz kargo

Krax Somonlu Yetişkin Kedi Maması 15 kg

Markalar Krax
Barkod: 8698995027366
Hesaplanıyor..
Gel-Al Fiyatı: 1100 TL
1.175,00TL 1.375,00TL
391.66 TL'den başlayan taksitlerle
Krax Somonlu Yetişkin Kedi Maması 15 kgKrax markasının somonlu yetişkin kedi maması, kedinizin beslenme ihtiyaçlarına yönelik özel bir formülle tasarlanmış üstün bir seçenektir. Bu özel mama, kaliteli somon içeriğiyle dikkat çeker ve kedinizin damak zevkine hitap eder. Yüksek kaliteli protein kaynağ... Devamını oku...
Açıklama

Krax Somonlu Yetişkin Kedi Maması 15 kg

Krax markasının somonlu yetişkin kedi maması, kedinizin beslenme ihtiyaçlarına yönelik özel bir formülle tasarlanmış üstün bir seçenektir. Bu özel mama, kaliteli somon içeriğiyle dikkat çeker ve kedinizin damak zevkine hitap eder. Yüksek kaliteli protein kaynağı olarak somon, kedinizin kas yapısını desteklerken, aynı zamanda omega-3 yağ asitleri bakımından zengin yapısıyla deri ve tüy sağlığını optimize eder.

Krax somonlu kedi maması, kedinizin bağışıklık sistemini güçlendiren özel vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiştir. Sindirim sistemi için uygun bileşenleri içeren bu mama, kedinizin genel sağlığını destekler. Mama tanecikleri, özel boyutları ve şekilleriyle kedinizin çiğneme ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanmıştır, bu da diş ve diş eti sağlığını destekler.

Krax markasının somonlu yetişkin kedi maması, lezzet ve sağlık arayan kedi sahipleri için mükemmel bir tercihtir. Kedinizin her yaşam evresinde beslenme ihtiyaçlarını karşılamak ve ona özel bir deneyim sunmak için özenle hazırlanmıştır.

İÇİNDEKİLER

İŞLENMİŞ HAYVANSAL PROTEİN, BUĞDAY, MISIR, HAYVANSAL YAĞ, BONKALİT,İŞLENMİŞ BALIK PROTEİNİ, MISIR GLUTENİ, KURUTULMUŞ ŞEKER PANCARI, BALIK YAĞI, TAVUKCİĞER AROMASI, BALIK AROMASI, TUZ, KURUTULMUŞ BİRA MAYASI, TAURİN.

MİNERALLER

KALSİYUM, FOSFOR, SODYUM, İYOT, ÇİNKO, BAKIR, POTASYUM KLORÜR, DEMİR, SELENYUM.

VİTAMİNLER

VIT.A, VIT.D, VIT.E, VIT.C, VIT.B1 - B2 - B3 (NIACIN) - B6 - B12 - B7 (BIOTIN) - B9(FOLIC ACID), VIT.K, CHOLINE, CALCIUM PANTOTETAN.

BESİN DEĞERLERİ

Ham Protein % 26Ham Yağ % 9Ham Kül % 8Ham Selüloz % 2,5BESLEYİCİ İLAVELER Vitamin E-IU/kg 15000Vitamin D3-IU/kg 1000Vitamin E-mg/kg 150Vitamin C-mg/kg 200Taurin mg/kg 1000

BESLENME TALİMATI

Mamaya, tabloda belirtilen miktarlarda başlayın. Ancak daha sonrakedinizin iştah ve kondisyon durumuna göre verilecek miktarları değiştirebilirsiniz. Kedinizinbesinsel ihtiyaçları, yaşına, ırkına, büyüklüğüne, aktivite derecesine ve çevre koşullarına görefarklılık gösterebilir. Beslenme tablosu günlük mama miktarına göre düzenlenmiştir. Bu tabloyurehber olarak kediniz için uygun olan miktarı günlük en az 2 öğün olmak üzere öğün sayısınagöre bölerek kedinizi besleyebilirsiniz. Daima mama ile birlikte taze ve temiz su bulundurun.Tüm diyet değişiklikleri kademeli olmalıdır. Ürünü serin ve kuru bir ortamda saklayınız.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık