Beavis Cat Derma Sensitive Tüy Dökülmesine Karşı Macun 75 ml

Markalar Beavis
Barkod: 8682631203511
Beavis Cat Derma Sensitive Tüy Dökülmesine Karşı Macun 75 mlEvcil dostlarımızın sağlığı ve konforu bizler için her zaman ön plandadır. Kediler de bu anlamda özel bir ilgi ve bakım gerektirir. Beavis Cat Derma Sensitive Tüy Dökülmesine Karşı Macun 75 ml, hassas deriye sahip kediler için özel olarak f... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

Beavis Cat Derma Sensitive Tüy Dökülmesine Karşı Macun 75 ml

Evcil dostlarımızın sağlığı ve konforu bizler için her zaman ön plandadır. Kediler de bu anlamda özel bir ilgi ve bakım gerektirir. Beavis Cat Derma Sensitive Tüy Dökülmesine Karşı Macun 75 ml, hassas deriye sahip kediler için özel olarak formüle edilmiştir.

Bu macun, kedilerin tüy dökülmesini azaltmaya yardımcı olurken aynı zamanda derilerini besler ve nemlendirir. İçeriğindeki doğal bileşenler sayesinde cildi tahriş etmeden etkili bir bakım sağlar. Hassas formülüyle kedilerin deri sağlığını korurken, tüy dökülmesini kontrol altına alır.

Beavis Cat Derma Sensitive Tüy Dökülmesine Karşı Macun, veterinerler tarafından da önerilen bir üründür. Kedinizin sağlığına önem veren bir kedi sahibiyseniz, bu macunu düzenli olarak kullanarak onun konforunu ve mutluluğunu artırabilirsiniz.

Sağlıklı ve parlak tüylere sahip bir dost için, Beavis Cat Derma Sensitive Tüy Dökülmesine Karşı Macun 75 ml doğru bir tercih olacaktır.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık