Chedy Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 1.5 Kg

Markalar Chedy
Barkod: 8683347070220
Chedy Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması, kedilerin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için ihtiyaç duydukları besinleri karşılayan bir üründür. Kedinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için özenle formüle edilen bu mama, yüksek kaliteli kuzu eti içeriğiyle dikkat çeker.Bu mama, kedilerin ihtiyaç du... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

Chedy Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması, kedilerin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için ihtiyaç duydukları besinleri karşılayan bir üründür. Kedinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için özenle formüle edilen bu mama, yüksek kaliteli kuzu eti içeriğiyle dikkat çeker.

Bu mama, kedilerin ihtiyaç duydukları protein, vitamin ve mineral kaynaklarını sağlayarak onların enerji seviyelerini yükseltir ve bağışıklık sistemlerini güçlendirir. Ayrıca, kedilerin kas ve kemik sağlığını desteklemeye yardımcı olur.

Chedy Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması, sindirim sistemini düzenleyen ve metabolizmayı destekleyen özel bir formüle sahiptir. Sindirim sorunlarına neden olabilecek bileşenlerden arındırılmıştır ve kedilerin kolaylıkla sindirebilecekleri bir yapıya sahiptir. Bu sayede, kedilerin sağlıklı bir şekilde beslenmelerini sağlar.

Ürün, doğal ve sağlıklı içerikleriyle de öne çıkar. Hiçbir katkı maddesi veya yapay renklendirici içermez. Kedinizin doğal beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için en iyi seçeneklerden biridir.

Chedy Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması, kedilerin enerji seviyelerini yükseltirken aynı zamanda sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için gerekli olan besinleri sağlar. Kedinizin uzun ve mutlu bir yaşam sürmesine yardımcı olacak bu mama, onun sağlık ve refahını en üst düzeye çıkarır.

İçindekiler
Kümes hayvanları unu, mısır, bezelye unu, taze kuzu eti %10, mısır glüteni, kümes hayvanları yağı, bezelye proteini, hidrolize karaciğer, pancar küspesi, %2 kuzu unu, bira mayası, bezelye lifi, balık yağı %0,5, mannan oligosakaritler, taurin %0,1, karnitin 100mg/kg, glukozamin 600 mg/kg, kondroitin 500 mg/kg, inülin, hindiba lifi, metiyonin, antioksidanlar
Besleyici İlaveler
A Vitamini retinil asetat (25000 IU/Kg), D3 vitamini kolekalsiferol (700 IU/kg), kalsiyum iyodat (1.5 mg/kg), demir (II) sülfat monohidrat (180 mg/kg), çinko sülfat monohidrat (60) mg/kg), mangan sülfat monohidrat (15 mg/kg), bakır (II) sülfat pentahidrat (5 mg/kg), organik selenyum (0.05 mg/kg)
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık