Happy Cat Minkas Sterilised Kısır Kedi Maması 1.5 Kg

Markalar Happy Cat
Barkod: 4001967074208
Happy Cat Minkas Sterilised Kısır Kedi Maması, kısırlaştırılmış kediler için özel olarak formüle edilmiş bir kuru kedi mamasıdır. İçeriğinde yüksek kaliteli protein, yağ, karbonhidrat, vitamin ve mineraller bulunur. Bu sayede kısırlaştırılmış kedilerin günlük enerji ihtiyacını karşılar ve sağlıklı b... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

Happy Cat Minkas Sterilised Kısır Kedi Maması, kısırlaştırılmış kediler için özel olarak formüle edilmiş bir kuru kedi mamasıdır. İçeriğinde yüksek kaliteli protein, yağ, karbonhidrat, vitamin ve mineraller bulunur. Bu sayede kısırlaştırılmış kedilerin günlük enerji ihtiyacını karşılar ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olur.

Mamanın içeriğinde, gerçek tavuk eti, pirinç, mısır, bitkisel yağlar, kurutulmuş pancar posası, mineraller ve vitaminler bulunur. Tavuk eti, kedilerin temel protein kaynağıdır ve kas gelişimini destekler. Pirinç ise kedilerin kolay sindirebildiği bir karbonhidrat kaynağıdır.

Mamanın içeriğinde, kısırlaştırılmış kedilerin kilo alımını önlemeye yardımcı olan düşük kalorili içeriği dikkat çekmektedir. Ayrıca, yüksek lif içeriği sayesinde sindirim sistemini destekler ve kabızlığı önlemeye yardımcı olur.

Happy Cat Minkas Sterilised Kısır Kedi Maması, **kısırlaştırılmış kedilerde sık görülen idrar yolu enfeksiyonlarını önlemeye yardımcı olan düşük magnezyum ve fosfor içeriği ile de öne çıkmaktadır.

Happy Cat Minkas Sterilised Kısır Kedi Maması, her kedi ırkında kullanılabilir. Kedinizin günlük mama ihtiyacına göre, günde 2-3 öğün mama vermeniz önerilir.

Happy Cat Minkas Sterilised Kısır Kedi Mamasının Faydaları

  • Kısırlaştırılmış kedilerde kilo alımını önler.
  • Sindirim sistemini destekler ve kabızlığı önlemeye yardımcı olur.
  • İdrar yolu enfeksiyonlarını önlemeye yardımcı olur.
  • Kedinizin günlük enerji ihtiyacını karşılar.
  • Kedinizin kas gelişimini destekler.
  • Kedinizin sağlıklı deri ve tüylerinin korunmasına yardımcı olur.
  • Kedinizin bağışıklık sistemini güçlendirir.

İçindekiler

Kanatlı hayvan proteini, buğday, mısır, et unu, mısır unu, selüloz, balık unu, kanatlı hayvan yağı, şeker pancarı küspesi (şekersiz), ayçiçek yağı, elma posası, sodyum klorit, kolza tohumu yağı (kurutulmuş; kısmen hidrolize edilmiş kurutulmuş). Vitaminler / kg: A vitamini (3a672a) 15000 I.U., D3 vitamin (E671) 1250 I.U., E vitamini (all rac-alfa-tokoferil asetat 3a700) 75 mg, taurin (3a370) 1000 mg, Antioksidanlar; bitkisel yağlardan elde edilen tokoferolce zengin ekstraktlar 1b306(i). İz elementler/kg: demir (E1; demir (II) sülfat monohidrat) 130 mg, bakır (E4; bakır (II) sülfat pentahdrat) 12 mg, çinko (E6; çinko oksit) 100 mg, manganez (E5; manganez (II) oksit) 15 mg, iyot (kalsiyum iyodat; anhidröz 3b202) 1.5 mg, selenyum (E8; sodyum selenit) 0.15 mg, Amino asitler/kg: DL-metiyonin (3c301) 4500 mg.

Besin Değerleri

Ham protein %30, ham yağ %12, ham lif %2.5, ham kül %6.5, kalsiyum %1.25, fosfor %0.95, sodyum %0.35, omega 6 yağ asitleri %2.5, omega 3 yağ asitleri %0.35.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık