Bosphorus Okyanus Esintisi Kokulu Parabensiz Köpek Şampuanı 400 ml

Markalar Bosphorus
Barkod: 8682320673571
ÖZELLİKLER:Köpeklerin temizliğinde kullanılır. Tüylerinin rahat taranmasını sağlayan kozmetik pet ürünlerinde bulunan dimethicone ve argan yağı ile desteklenmiş bir üründür. İçeriğindeki argan yağı doğallığı, tüylerinin bakımlı, parlak ve canlı durmasını sağlar. Su bazlı olan ürün; suyla önce yıkana... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

ÖZELLİKLER:

Köpeklerin temizliğinde kullanılır. Tüylerinin rahat taranmasını sağlayan kozmetik pet ürünlerinde bulunan dimethicone ve argan yağı ile desteklenmiş bir üründür. İçeriğindeki argan yağı doğallığı, tüylerinin bakımlı, parlak ve canlı durmasını sağlar. Su bazlı olan ürün; suyla önce yıkanan tüylere eşit dağılarak köpürür ve durulama sonrasında kurutulan köpeğinizde kötü kokulara neden olan kirleri elimine eder. İçeriğindeki yağlar köpeğinizin kalıcı hoş bir kokuda olmasını sağlar.

UYGULAMA ŞEKLİ VE DOZU:

Haricen kullanılır. Hekim tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği takdirde, göz ve kulak içlerine, varsa açık yaralara temas etmeyecek şekilde uygulanır. Yıkanacak olan evcil hayvan hiçbir yeri kuru kalmayacak şekilde önce ıslatılır. Şampuan tüm tüylerine tatbik edilir. Elle ve/veya yıkama eldiveni ile tüylerine masaj ile yedirilerek köpürmesi sağlanır. Oluşan köpük ile kirleri uzaklaştırmak için ılık suyla durulama gerçekleştirilir. Vücudun her tarafına boyundan kuyruğa kadar uygulamaya özen gösteriniz. Durulama sonrasında Kurutma makinesi yardımı ile kurutun. Daha sonra temiz ve kuru bir tarakla köpeğinizi tarayınız. 21 - 28 gün aralıkla tatbik edebilirsiniz. 6 Haftalıktan küçük köpek yavrularında kullanılmamalıdır.
  • Paraben ı̇çermez.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık