Hills Science Plan Sterilised Kısırlaştırılmış Balıklı Kedi Maması 1.5Kg

Barkod: 052742935201
Hill's Science Plan Sterilised Kısırlaştırılmış Balıklı Kedi Maması 1.5 KgHill's Science Plan Sterilised Kısırlaştırılmış Balıklı Kedi Maması, kısırlaştırılmış kedilerin özel beslenme ihtiyaçlarına uygun olarak özenle formüle edilmiş bir üründür. Bu özel mama, içeriğindeki balık proteinleri ile kedi... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

Hill's Science Plan Sterilised Kısırlaştırılmış Balıklı Kedi Maması 1.5 Kg

Hill's Science Plan Sterilised Kısırlaştırılmış Balıklı Kedi Maması, kısırlaştırılmış kedilerin özel beslenme ihtiyaçlarına uygun olarak özenle formüle edilmiş bir üründür. Bu özel mama, içeriğindeki balık proteinleri ile kedinizin ihtiyaç duyduğu yüksek kaliteli protein kaynağını karşılar ve aynı zamanda kilo kontrolüne yardımcı olabilir.

1.5 kg'lık uygun boyutlu ambalajı, kedinizin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için idealdir. Hill's Science Plan, uzman veterinerler tarafından geliştirilen bir formülle üretilmiştir. Bu formül, kedinizin kilo kontrolünü desteklemek, sindirim sistemini düzenlemek ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmayı amaçlar.

Sterilize edilmiş kedi formülü, içeriğindeki dengeli besin öğeleri ve düşük yağ içeriği ile kedinizin kilo kontrolüne yardımcı olabilir. Aynı zamanda içerdiği vitamin ve minerallerle kedinizin genel sağlığını desteklemeyi hedefler. Lezzetli balık içeriği, kedinizin iştahını cezbetmeyi amaçlar.

Sonuç olarak, Hill's Science Plan Sterilised Kısırlaştırılmış Balıklı Kedi Maması, kısırlaştırılmış kedilerin özel ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış, besleyici ve lezzetli bir mama seçeneğidir. Kedinizin kilo kontrolünü sağlamak ve ona sağlıklı bir diyet sunmak istiyorsanız, bu mama güvenilir bir tercih olabilir.

MALZEMELER:

  • Mısır,
  • tavuk ve hindi unu,
  • mısır gluteni unu,
  • ton balığı unu,
  • hayvansal yağ,
  • mineraller,
  • hidrolize protein,
  • balık yağı,
  • keten tohumu.

FAYDALI BİLGİLER

-Mama miktarını ideal kiloyu koruyacak şekilde ayarlayınız. Eğer emin değilseniz veteriner hekiminize danışınız.

-Bu mamayı ilk defa mı kullanıyorsunuz?

Eski mamanın miktarını azalttığınız, yeni mamanın miktarını ise arttırdığınız bir karışım hazırlayarak kademeli şekilde 7 gün sonunda yeni mamaya tamamen geçiş yapınız.

-Her zaman temiz ve taze su bulundurunuz!

-Evcil hayvanınızın beslenme gereksinimleri yaşlandıkça değişebilir. Her muayenede veteriner hekiminize danışınız.

-Boğulmayı önlemek için, mama ambalajını evcil hayvanların ve çocukların erişemeyeceği bir yerde saklayınız.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık