Bu ürünü %28 indirimle 140,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%28 indirimli

thePet+ Indoor Hypoallergenic Tavuklu Ödül Maması 80gr

Markalar Pet Plus
Barkod: 8595237018055
Hesaplanıyor..
140,00TL 195,00TL
46.66 TL'den başlayan taksitlerle
thePet+ Indoor Hypoallergenic Tavuklu Ödül Maması 80grYucca , vücudun kalın bağırsakta ayrışan ve istenmeyen gazlar üreten kirleticileri vücuttan uzaklaştırmasına yardımcı olur, iyi sindirime ve vücudun genel detoksifikasyonuna katkıda bulunur.Somon yağı , omega 3 ve 6 yağ asitleri arasındaki oranı ... Devamını oku...
Açıklama

thePet+ Indoor Hypoallergenic Tavuklu Ödül Maması 80gr

Yucca , vücudun kalın bağırsakta ayrışan ve istenmeyen gazlar üreten kirleticileri vücuttan uzaklaştırmasına yardımcı olur, iyi sindirime ve vücudun genel detoksifikasyonuna katkıda bulunur.

Somon yağı , omega 3 ve 6 yağ asitleri arasındaki oranı dengeler, kolesterol seviyelerini düşürür, kardiyovasküler sistemi ve düzgün böbrek fonksiyonlarını olumlu etkiler. Vitaminlerin emilimini sağlar, sağlıklı deriyi ve kaliteli kürkü destekler ve kedinin genel sağlığına katkıda bulunur.

Tüy yumağı önleyici kompleks , temizlik sırasında yutulan tüylerden kedilerin sindirim sisteminde oluşan tüy bezoarlarını yani tüy toplarını daha kolay ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

İçindekiler

Et (kurutulmuş tavuk %30, taze domuz karaciğeri, balık unu, hidrolize domuz ve kümes hayvanları eti ve sakatat %6.4), kümes hayvanları yağı, pirinç, mısır, küp şeker, buğday kepeği, elma posası, tavuk yumurtası, çözünmeyen lif 1 , %9 , mineraller, Saccharomyces cerevisiae cinsinin inaktive mayaları, bira mayası, somon yağı %1, keten tohumu, hindiba kökü, yucca %0.05.

Analitik bileşenler 

Ham protein %33.5, ham sıvı ve katı yağlar %20, ham lif %4.2, ham kül %6.1.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık