Bu ürünü %13 indirimle 430,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%13 indirimli
ücretsiz kargo

Doggie Havalı Dokuma Gögüs Tasması L-2x55,65 cm Siyah

Markalar Doggie
Barkod: 8680782126086
Hesaplanıyor..
430,00TL 495,00TL
143.33 TL'den başlayan taksitlerle
Havalı Kumaş Serisi göğüs tasması ürünlerimiz, isminden de anlaşıldığı gibi nefes alabilen özel doku kumaşlardan tasarlanmıştır. Ürünlerimiz, kullanım rahatlığıyla ön plana çıkmaktadır. Hava geçirgenliği olan bu kumaşlar nefes alabilir. Elastik olmaları ve şok emme özelliklerinin yanı sıra yıkanabil... Devamını oku...
Açıklama

Havalı Kumaş Serisi göğüs tasması ürünlerimiz, isminden de anlaşıldığı gibi nefes alabilen özel doku kumaşlardan tasarlanmıştır. Ürünlerimiz, kullanım rahatlığıyla ön plana çıkmaktadır. Hava geçirgenliği olan bu kumaşlar nefes alabilir. Elastik olmaları ve şok emme özelliklerinin yanı sıra yıkanabilir olması ve serinletici özelliği sayesinde bu seri, pek çok pet dostunun tercihi haline gelmiştir.

Ayarlı Nylon Serisi ürünlerimiz, çok kolay ayarlanabilir ayar tokaları ile donatılmıştır. Hem kolay kullanım sağlaması hem de petinizin değişen ölçülerine kolayca uyum sağlayabilmesi sebepleriyle sıklıkla tercih edilen köpek göğüs tasması olarak ürün yelpazelerinde yerini almıştır.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık