JBL Rugil Stick Kaplumbağa Yemi 100 ml

Markalar Jbl
Barkod: 4014162703514
JBL Rugil, su kaplumbağaları ve kara kaplumbağaları için, balık, karides ve spirulina gibi kaliteli hammadelerin dengeli karışımından oluşan, tüm beslenme ihtiyaçlarını karşılayan, stick şeklinde kaplumbağa yemidir. Özellikle 8 -15 cm boyutlarında küçük boy kaplumbağalar için uygun kaliteli ve ... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

JBL Rugil, su kaplumbağaları ve kara kaplumbağaları için, balık, karides ve spirulina gibi kaliteli hammadelerin dengeli karışımından oluşan, tüm beslenme ihtiyaçlarını karşılayan, stick şeklinde kaplumbağa yemidir. Özellikle 8 -15 cm boyutlarında küçük boy kaplumbağalar için uygun kaliteli ve besleyici yemdir. Jbl rugil kaplumbağa yeminin küçük çubuk şeklindeki tanecikleri suda yüzer, batmaz. Bu sayede kaplumbağanız rahtça beslenebilir. Jbl Rugil kaplumbağaların beslenme alışkanlıklarına uygun olarak geliştirilmiştir. Çoğu kaplumbağa otçul beslenir. Jbl kaplumbağa yemi büyük ölçüde kaplumbağaların yemeyi sevdiği su bitkilerini içeren lezzetli yemdir.

* Kaplumbağa yeminin içerisindeki Omega 3 yağ asitleri ve buğday, sağlıklı bir büyümeye destek olmanın yanısıra ihtiyaç duydukları enerjiyi de sağlar.
* İçeriğinde bulunan değerli vitaminler hastalıklara karşı dirençlerini arttırır ve kaplumbağanızın daha dayanıklı olmasını sağlar.
* 8 - 15 cm arası uzunluktaki kaplumbağalar için tavsiye edilmektedir.
* 37 gr ağılığında 100 ml lik hava almayan ambalajdadır.

Kaplumbağa Yeminin İçeriği;
Tahıllar (% 20 buğday), sebzeler, balık ve balık yan ürünleri, yumuşakçalar ve kabuklular (karides), spirulina yosunu (alg).

Yemin Analizi;
Protein % 29, yağ % 4, selüloz %1,5, inorganik madde % 10,5, kalsiyum % 1, fosfor % 1, sodyum % 1, vitamin A 25.000 IU, vitamin D3 2000 IU, vitamin E 300 mg, vitamin C 200 mg/kg.

Kaplumbağa Beslenme Tavsiyesi;
* Yavru ve gelişen kaplumbağalar için, bir kaç dakika içerisinde tüketebilecekleri miktarda, günde 2 - 3 kere JBL Rugil kaplumbağa yemi ile beslenmesi tavsiye edilmektedir.
* Yetişkin kaplumbağalar için, bir kaç dakika içerisinde tüketebilecekleri miktarda, günde 1 kere beslenmesi tavsiye edilmektedir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık