Power Time Kuş Vitamini İsadur İshal Önleyici 30 gr

Markalar Diğer
Barkod: 8694200340046-ISADUR
POWER TIME MUCİZE BIRD ISADURKULLANIM AMACINonspesifik ishal sağıtımında etkilidir sisndirim sisteminde baskılayıcı ve yüzey tutucu etkinliği nedeniyle zehirlenme ve ishal olgularının sağaltımında destekleyici rol oynar içerdiği A, C, K, vitaminlerinden dolayı aynı zamanda tahrip olmuş bağırsakların... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

POWER TIME MUCİZE BIRD ISADUR

KULLANIM AMACI

Nonspesifik ishal sağıtımında etkilidir sisndirim sisteminde baskılayıcı ve yüzey tutucu etkinliği nedeniyle zehirlenme ve ishal olgularının sağaltımında destekleyici rol oynar içerdiği A, C, K, vitaminlerinden dolayı aynı zamanda tahrip olmuş bağırsakların hızlı iyileşmesini sağlar.

Kanama ve epitel doku tahribatı ile seyreden barsak enfeksiyonlarının sağaltımında destekleyici rol oynar.Bozulmuş küflü ve yüksek oranda üre benzeri azotlu maddeler ile desteklenmiş yemler ateşli ve enfeksiyöz hastalıklara bağlı mide durgunlukları organik ve antibakteriyel ilaç kullanımına bağlı mikro flora düzensizlikleri besinsel kökenli ishallerin destekleyici sağaltımı yemden yararlanma etkinliği ve canlı ağırlık artışının sağlanması amacı ile kullanılır.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık