Bu ürünü %13 indirimle 65,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%13 indirimli

Quik Doğal Dal Darı Kutu

Markalar Quik
Barkod: 8681299606795
Hesaplanıyor..
65,00TL 75,00TL
21.66 TL'den başlayan taksitlerle
Quik Doğal Dal Darı KutuMuhabbet kuşları, kanarya türleri, Cennet ve Sevda Papağanları ve Bülbül türü kuşların doğada yedikleri severek tükettiği ek besin kaynağıdır.Doğal ve herhangi bir ısıl veya yapay işleme tabi tutulmayan Dal Darı en saf hali ile kuşların doğadaki beslenme alışkanlıklarını takl... Devamını oku...
Açıklama

Quik Doğal Dal Darı Kutu

Muhabbet kuşları, kanarya türleri, Cennet ve Sevda Papağanları ve Bülbül türü kuşların doğada yedikleri severek tükettiği ek besin kaynağıdır.

Doğal ve herhangi bir ısıl veya yapay işleme tabi tutulmayan Dal Darı en saf hali ile kuşların doğadaki beslenme alışkanlıklarını taklit ederek kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlar.

Her bir tohumun yumuşak ve zarif yapısı sayesinde yavru kuşların yem kırmaya alıştırılması ve henüz sahiplenilmiş kuşların yeni ortamlarına daha hızlı ve stressiz adapte olması için kullanımı tavsiye edilir.

Kuşların ihtiyaç duydukları yem ve vitamin kaynağını sağlamaktadır. Direkt bir yem değildir. Diğer ana yemlerle birlikte verilmesi kuşların sağlıklı ve dirençli bir yapıya kavuşmasına yardım eder.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık