Lindo Quantum İçi Polarlı Su Geçirmez Köpek Yağmurluğu Beden 0

Markalar Lindo
Barkod: 6353000112010
Lindo Quantum İçi Polarlı Su Geçirmez Köpek Yağmurluğu Beden 0Beden 0 Ölçüleri:Göğüs: 41 cmSırt Uzunluğu: 25 cmBoyun: 26 cmKöpek sahipleri tarafından sık sık tercih edilen ve farklı özellikleriyle dikkat çeken köpek giysileri bulunuyor. Her türdeki köpek için farklı olarak tasarlanmış... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

Lindo Quantum İçi Polarlı Su Geçirmez Köpek Yağmurluğu Beden 0

Beden 0 Ölçüleri:

Göğüs: 41 cm

Sırt Uzunluğu: 25 cm

Boyun: 26 cm

Köpek sahipleri tarafından sık sık tercih edilen ve farklı özellikleriyle dikkat çeken köpek giysileri bulunuyor. Her türdeki köpek için farklı olarak tasarlanmış ve her boyuta özel olarak üretilmiş olan köpek giysileri arasında yağmurluklar öne çıkıyor. Oldukça işlevsel olan ve kaliteli özellikleriyle dikkat çeken yağmurluklar, köpek dostları tarafından sık sık kullanılıyor. Lindodogs Cosmo köpek yağmurluğu su geçirmez yapısıyla dikkat çekiyor.

Yağmurlu havalarda köpeklerin ıslanmaması için özel bir şekilde tasarlanmış olan köpek yağmurluğu modellerinde birçok farklı renk seçeneği bulunuyor. Özel ebatlarda üretilmiş olan yağmurluklar, köpekleri her türlü hava şartından koruyor. Farklı işlevleri ve özellikleriyle satışa sunulmuş olan yağmurluklar, şık tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Kapıda ödeme kolaylığı ile sunulan yağmurluk modellerini uygun fiyatlara satın almak mümkündür.

Kaliteli Kumaşlarla Köpek Yağmurluğu

Soğuk havalarda üşüyen ve hasta olan köpekler için üretilmiş olan kıyafetler, kullanışlı ve rahat özellikleriyle dikkat çekiyor. Yağmurlu havaların vazgeçilmez köpek giysisi olan köpek yağmurlukları, farklı modelleriyle en çok tercih edilen köpek giysileri arasında yer alıyor. Lindodogs Cosmo köpek yağmurluğu modelleri suyu ve rüzgarı geçirmediği için oldukça kalitelidir.

Nefes alabilen kumaşlarla üretilmiş olan ürünler, köpeklerin rahatsız olmamasını ve konforlu bir şekilde gezmesini sağlıyor. Yüzde yüz kaliteli kumaşlarla üretilmiş olan köpek yağmurluğu modelleri hem insanların hem de köpeklerin sağlığına zararlı etki taşımıyor.  Köpekleri yağmurdan korumak aynı zamanda şık görünmeleri için tercih edilebilecek yağmurluk modelleri, uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık