Pawise Köpek Oyuncağı Deniz Anası 15cm

Markalar Pawise
Barkod: 8886467545856
Pawise Köpek Oyuncağı Deniz Anası 15cmPawise Chew and Floss Rubber Chew and Floss Toy, deniz hattına dayanmaktadır, ilginç köpek nesnelerinin çeşitliliğini çeşitlendirmeyi amaçlamaktadır, böylece evcil hayvan eğlenir ve sadece fiziksel yeteneklerini değil, aynı zamanda zihinsel yeteneklerini de dene... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

Pawise Köpek Oyuncağı Deniz Anası 15cm

Pawise Chew and Floss Rubber Chew and Floss Toy, deniz hattına dayanmaktadır, ilginç köpek nesnelerinin çeşitliliğini çeşitlendirmeyi amaçlamaktadır, böylece evcil hayvan eğlenir ve sadece fiziksel yeteneklerini değil, aynı zamanda zihinsel yeteneklerini de deneyerek ve geliştirerek oynayabilir. sağlık.

İp oyuncaklı Jelly Fish, evcil hayvanınızın oyun süresi ve diş sağlığı için harika bir ektir. Sağlıklı dişleri ve diş etlerini destekler ve aynı zamanda harika bir çiğneme oyuncağıdır. Çok dayanıklı malzemelerden üretildiği için kolayca zarar görme endişesi duymazsınız. Bu oyuncak, kediniz/köpek yavrusu için güvenlidir, bu da oyun süresini ekstra eğlenceli hale getirir.

Evcil hayvanınızı daha da mutlu etmek için yüksek kaliteli ürünlere sahip yenilikçi bir marka. Evcil hayvanınız için geniş bir yelpazede farklılaştırılmış ürünler sunma konusunda yenilikler yapar.

Pawise Water Viva Kauçuk Oyuncak, yaşayan bir su şekline sahip olmak için çok eğlenceli bir oyuncak ve kesinlikle evcil hayvanınızın merakını çekecek ve küçük arkadaşınıza saatlerce eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak.

Sadece mini ve küçük ırk için idealdir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık