Bu ürünü %16 indirimle 2.350,00TL'ye satın alabilirsiniz. Üstelik kargo bedava!

%16 indirimli
ücretsiz kargo

Hagen Catit Flower Fountain Kedi Otamatik Kedi Suluğu 3 lt

Markalar Catit
Barkod: 22517437421
Hesaplanıyor..
2.350,00TL 2.800,00TL
783.33 TL'den başlayan taksitlerle
Hagen Catit Flower Fountain Kedi Otamatik Kedi Suluğu 3 ltCatit, Catit Flower Fountain ve Catit Peanut Placemat'ı bir kit halinde birleştirerek kedileriniz için mükemmel bir yemek deneyimi sunar. Yumuşak, gıda sınıfı silikon yeşil servis altlığı, Çiçek çeşmesinin rengiyle kusursuz bir şekilde e... Devamını oku...
Açıklama

Hagen Catit Flower Fountain Kedi Otamatik Kedi Suluğu 3 lt


Catit, Catit Flower Fountain ve Catit Peanut Placemat'ı bir kit halinde birleştirerek kedileriniz için mükemmel bir yemek deneyimi sunar. Yumuşak, gıda sınıfı silikon yeşil servis altlığı, Çiçek çeşmesinin rengiyle kusursuz bir şekilde eşleşir. Bu kaymaz Amerikan Servisi, çeşmenizi yerinde tutacak ve zeminlerinizi ve tezgah üstlerinizi dökülmelere karşı koruyacaktır. Servis altlığı hijyenik, çıkarılabilir paslanmaz çelik bir tabak içerir. Çanak sığ, bıyıksız bir tasarıma sahiptir ve ıslak veya kuru yiyeceklerle kullanılabilir.

Çiçek çeşmesi, ortasında çiçek bulunan 3 litrelik bir hazneye sahiptir. Eşsiz tasarımı, seçici içicilere hitap etmek için 3 farklı su akışı ayarına izin verir. Çiçek Çeşmesi, su seviyesi penceresi olan yeni bir özelliğe sahiptir. Bu özellik, kedi sahiplerinin su seviyesinin düştüğünü kolayca tespit etmelerine yardımcı olur, böylece kedilerin suyu bitmez ve susuz kalabilir.

Kit ayrıca saf içme suyu için Üç Etkili filtre içerir. Filtre, musluk suyundaki kedinizde idrar yolu hastalıklarına yol açabilecek zararlı minerallerin giderilmesine yardımcı olur. Bakteri ve klorun neden olduğu kokuları giderirken aynı zamanda kalıntıları, tortuları ve saçları da filtreler.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık