Bu ürünü %13 indirimle 165,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%13 indirimli

Flip Kedi ve Küçük Irk Köpekler için Çelik Mama ve Su Kabı 450ml

Markalar Flip
Barkod: 8680468045649
Hesaplanıyor..
165,00TL 190,00TL
55 TL'den başlayan taksitlerle
Kedi ve Köpekler için genel kullanım amaçlı mama ve su kabıdır.Flip mama kapları her zaman birinci sınıf kaliteli paslanmaz çelikten işlenmiştir. Ürünler sıkıştırılarak dayanıklılığı garanti altına alınmıştır. Ürünün paslanmaz çeliği ekstra dayanıklı kaplamaya sahiptir.Yıllarca ihtiyaçlarınızı karşı... Devamını oku...
Açıklama

Kedi ve Köpekler için genel kullanım amaçlı mama ve su kabıdır.

Flip mama kapları her zaman birinci sınıf kaliteli paslanmaz çelikten işlenmiştir. Ürünler sıkıştırılarak dayanıklılığı garanti altına alınmıştır. Ürünün paslanmaz çeliği ekstra dayanıklı kaplamaya sahiptir.Yıllarca ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Ürün üzerinde ki kaplamalar ileri teknoloji ile çeliğe işlenmiştir.

Makinede yıkanabilir özelliği ile tam bir hijyen ve güvenlik sağlar. Flip marka köpek su ve mama kapları, salınım yapmaz. Böylece salınım yapmadığı için hayvan sağlığına da %100 zararsızdır. Yemeklerin ve özelliklede suyun tadını ve lezzetini bozmaz. Bakteri üretmez ve koku oluşturmaz.

Ürünün altında siyah kauçuk kaydırmaz lastik bulunmaktadır. Kaydırmaz lastik sayesinde düz zeminlerde mama kabı sabit kalmaktadır.

Ürün Ölçüleri

  • Çapı: 23 cm
  • Hacim: 450 ml
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık