Beavis Dog White Care Hypoallergenic Shampoo 250 ml

Markalar Beavis
Barkod: 8681299609581
WHITE CARE Beyaz Tüylü Köpekler için ŞampuanHypoalllergenic ve göz yakmayan özel formülü ile etkili bakım sağlayan Beavis® White Care Optic White Renawal Shampoo beyaz renkli tüylere sahip sevimli dostlarımızın yaşamlarını daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda sürdürmelerine yardımcı olmaktadır.İdeal... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

WHITE CARE Beyaz Tüylü Köpekler için Şampuan

Hypoalllergenic ve göz yakmayan özel formülü ile etkili bakım sağlayan Beavis® White Care Optic White Renawal Shampoo beyaz renkli tüylere sahip sevimli dostlarımızın yaşamlarını daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda sürdürmelerine yardımcı olmaktadır.

İdeal ph dengesi ve optic arttırıcılarla geliştirilen özel formülü ile kürk yapılarının orijinal rengini koruyarak daha ipeksi ve güçlü bir tüy yapısı sunmaktadır.

Yoğun kirleri derinlemesine temizleyen güçlü formülü ilk kullanımdan itibaren dostumuzun ve yaşam alanının kötü kokulardan arınmasını da sağlamaktadır.

Tüy dökülmelerine karşı etkili olan Hypoallergenic içeriği ile alerjen hassasiyeti olan sevimli dostlarımızın yaşam kalitesini arttırarak, daha sağlıklı ve mutlu hissetmelerine yardımcı olmaktadır.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık